KONYA (AA) - TÜYAP Konya Fuarcılık'ın Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD)  ile  birlite ortaklaşa düzenlediği Konya Maktek Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuar açılışı esnasında yaptığı konuşmasında, İstanbul'da iki senede birgereçkleştirilen fuarın bu seneden itibaren Konya'da da iki senede bir düzenleneceğini müjdeledi.

Maktek'in takım tezgahları konusunda Avrupa'nın en büyük 3  fuarından birisi olduğunu vurgulayan Ersözlü, Konya'dan, sektörün üretimine, ihracatına destek olmak istediklerini dile geitrdi.

Takım tezgahları ile metal işleme konusunda üreticiler ile kullanıcıları bir araya getirmek maksadıyla gerçekleştirilen fuarın açılışında,  çeşitli siyasi parti üyeleri ile Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Babür Özçelik, iş adamları, sanayiciler ve vatandaşlar yer aldı.

Maktek,  10-12 Nisan tarihleri arasında 10.00-19.00, 13 Nisan Cumartesi günü ise 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.