Türkiye’nin ilk yerli inverter sinerjik gazaltı kaynak makinasını üreten şirketi ünvanına sahip olan Kolarc Makina, ülkemizin çağdaş üretim faaliyetlerini yürütebilmesi için yüzde 100 yerli sermaye ile kuruldu. Kolin İnşaat’ın verdiği güçle Sakarya 2. OSB’deki fabrikasında önemli yatırımlar gerçekleştiren Kolarc Makina, Türkiye kaynak endüstrisinin bütün makina ihtiyaçlarını en üst düzey teknoloji ile karşılayabilecek ürün çeşitliliği ve üretim kapasitesine sahip.

TÜM FİRMALARI DAVET EDİYOR

Tümü invertör teknolojisine sahip kaynak makinalarını MMA (Elektrod), MIG/MAG (Gaz altı), TIG (Argon) ve SAW (Toz altı) kullanmaya davet eden Kolarc Makina; Avrupa ve Amerikan muadillerinden daha kaliteli ve fonksiyonel, daha ekonomik Kolarc çok fonksiyonlu, profesyonel, invertör kaynak makinalarını üretiyor.

İNVERTER KAYNAK MAKİNALARI, SOLAR İNVERTER GÜÇ ÜNİTELERİ VE İNVERTER AKÜ ŞARJ SİSTEMLERİNİ ÜRETİYOR

Deneyimli kadrosu ile sektöre yön veren bir iş kültürü benimseyen Kolarc Makina, uluslararası teknolojiye sahip, modern üretim tesislerinde yine yüzde 100 Türk mühendisleri tarafından geliştirilen inverter kaynak makinaları, solar inverter güç üniteleri ve inverter akü şarj sistemlerini üretiyor.

Kolin İnşaat tarafından kaynak ve enerji sektörlerindeki günümüzün teknolojik ihtiyaçları dikkate alınarak kurulan Kolarc Makina, yerli üretimiyle ürettiği ürünlerin yurt dışından ithalatını azaltarak istihdamı arttırıyor, ihracatıyla da ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor.