Standart kaynak bağlantı kablolarıyla, kaynak ustası ve kaynak makinası arasında anlık ve güvenilir iletişim sağlayan CrossLinc™ LN-25X, sadece 18,37 kg ağırlığı ile gemi ve şantiye gibi alanlardaki ideal kullanımıyla fark yaratıyor. Yapılan iş nerede ve hangi durumda olursa olsun kaynak ustalarına çözümler sunuyor.

DAHA HIZLI ÇALIŞMA İMKANI
Ürünlerinin teknolojik özellikleri ve yüksek kalitesiyle dikkat çeken Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, en zorlu kaynak işlemlerinde dahi mükemmel sonuç elde etmek isteyen kaynak ustalarının tüm beklentilerini karşılıyor. Kaynak ustaları, CrossLinc™ LN-25X ile ilave bir kumanda kablosu olmadan tel besleme ünitesindeki voltajı kontrol ederek daha hızlı çalışma imkanı buluyor.

GEMİDE KONTROL KAYNAK USTALARINDA
Karmaşık kumanda kablolarını ortadan kaldırarak iş sahası karışıklığını azaltan ve saha etrafında kumanda kablolarını sürükleme derdine de son veren CrossLinc™ LN-25X, uzun kablolar ile çalışmanın neden olduğu voltaj düşüşünü doğru şekilde telafi ediyor. LN-25X, daha az kablo bağlantısıyla daha hızlı kurulum sağlayarak üretkenliği üst seviyelere çıkarıyor. Kolay ayarlanabilme özelliğiyle iş tekrarlarını minimuma indiren ürün, pratik kullanımı sayesinde gemi veya metrelerce yükseklikte bir şantiyede dahi kontrolün tam olarak kaynak ustalarında olmasını sağlıyor. 

HER KAYNAK İÇİN DOĞRU AYAR
Endüstriyel alanda kendini kanıtlamış ve yoğun ilgi gören; Maxtrac® tel tahrik sistemine de sahip olan ürün, güvenilir tel besleme ve kolay kontrol sağlanmasına imkan tanıyor. Besleme ünitesindeki tam voltaj kontrolü ile de her kaynak için doğru ayarları sunuyor. 

BEŞ DAKİKADAN KISA SÜREDE MONTE EDİLEBİLİYOR
Dijital göstergeler ile voltaj, akım ve tel besleme hızını gösteriyor. Ayarları yaparken de yardımcıların veya diğer operatörlerin istem dışı makina ayarlamalarını ortadan kaldırıyor. Ağırlığı yalnızca 18,37 kg olan CrossLinc™ LN-25X aynı zamanda değiştirilebilir ve ısıya dayanıklı koruma kutusu beş dakikadan kısa sürede monte edilebiliyor.