Geliştirdiği ürünlerle kaynak piyasasının ihtiyaçlarını karşılayan Lincoln Electric Türkiye, motorlu hava filtreleyicili kaynak maskesi EuropurePLUS5500 LS’i pazara sunuyor.

Firmanın yeni kaynak maskesi akıllı üfleme sistemi, entegre taşlama koruması, yan camlar, özel ışık gölgesi teknolojisi ve otomatik kararan ekstra geniş bir lensiyle öne çıkıyor. Aynı zamanda CE sertifikalı olan maske en yüksek seviyede solunum koruması sağlıyor.

AÇIK VE KAPALI POZİSYONLARDA GÖRÜŞ ALANINI ARTIRIYOR

EUROPURE PLUS 5500 LS paketinin içinde beş adet ön kapak lensi, iki adet iç kapak lensi, bir set yan kapak lensi, ön filtre, lityum iyon batarya, kıvılcım koruması, 120V batarya şarj aleti, korumalı hortum, destekli kemer, baş koruması, omuz askıları, hava akışı göstergesi ve yün çanta bulunuyor. 

Yeni ürün, çok yönlülüğü ve operatör kontrolünü artırmak için geniş bir görüş alanı sağlamakta olan, 8 bin 25 mm² otomatik kararan lense sahip. Bu lens, üretkenlik ve güvenlik sağlamakta olan entegre net taşlama koruması ve 5 derece yan camlar hem açık hem de kapalı pozisyonlarda görüş alanını artırıyor. Gelişmiş başlık, kolay ileri ve geri kaydırma ayarları ve dikey pozisyon kilidiyle donatılmış. Baş kılıfının da bir çok özelliği bulunuyor.

Alev geciktiricili ve çok yumuşak pamuklu yapı, uyum ve rahatlığı ayarlamak için iki küçük büzme ipi ve cırtcırt yapısıyla kolayca değiştirilebilen baş kılıfı, ışığın yan camlardan girmesini önlemek için hafif ve kurulumu kolay yan pencere kapakları gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor.

HEDEF SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİNDE FARK YARATMAK HEDEF SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİNDE FARK YARATMAK

GÖZ YORGUNLUĞUNU AZALTIYOR, GÖRÜNÜRLÜĞÜ İYİLEŞTİRİYOR

Maske; görünürlüğü iyileştiren, göz yorgunluğunu azaltan ve kaynak havuzunun çok daha iyi ve daha net bir görünümünü sağlamakta olan Light Shade Teknolojisi ile beraber sunuluyor.

Firmanın ürünü, şarj edilebilir Li-ion batarya ile donatılmış ve bu da standart batarya ile düşük hava hızında (170+lpm) 9 saatlik çalışma süresi sağlıyor.

GÜVENLİĞİ SAĞLAMAK İÇİN ALARMLAR DEVREDE

Toz ve kaynak dumanı tehlikelerine karşı partikül koruması sağlamakta olan EUROPURE PLUS 5500 LS, tüm kaynak uygulamaları ile kullanıma uygun durumda bulunuyor.

Maske ayrıca, güvenliği sağlamak amacıyla görünür, sesli ve titreşimli alarmlar ile donatıldı.