Sektörünün öncüsü Askaynak, iş sağlığı ve güvenliğini üst düzeyde tutmak isteyen işletmeler için CleanArc® duman emme sistemleriyle en uygun çözümü sunuyor. TS, DIN, EN, ISO ve CE normları dahil olmak üzere tüm standartlara tam uyum sağlayan CleanArc duman emme sistemleri, uzun filtre ömürleri sayesinde kaynak ustalarına sağlıklı bir çalışma ortamı temin ediyor. Hava akışı yetersiz kalınca devreye giren “Filtre Kirlilik Sinyali”, sıcak çapak ve kıvılcım ayırıcı metal ön filtresi, hızlı servis olanağı ve bakım kolaylığı, susturuculu tasarımı ve üstten hava çıkışı sayesinde düşük ses seviyesi ile çalışması gibi özellikleriyle dikkat çeken CleanArc M200 duman emme sistemi şimdi özel bir kampanya ile geliyor. 30 Eylül’e kadar sürecek ve stoklarla sınırlı olan kampanyayla CleanArc M200 duman emme sistemini satın alanlara, 2000 TL değerinde iki adet F9 sınıfı filtreyi hediye ederek iş güvenliği ve sağlığı konusunda sektöre verdiği desteği daha da artırmayı hedefliyor.

TOZLARIN YÜZDE 99,95’İNİ TUTABİLME KABİLİYETİ
Merkezi hava temizleme sistemi bulunmayan işletmelerdeki kapalı ortamlar ve atölyelerde gerçekleştirilen hafif ve orta kaynak uygulamaları için geliştirilen CleanArc M200, hemen her mekanda kaynak ustalarının güvenle çalışmasını sağlıyor. Kampanya kapsamında hediye edilen F9 sınıfı filtre ise 0,3-1,0 mikron tozların yüzde 95’ini veya opsiyonel olarak H13 filtre ile 0,1-0,2 µ tozların yüzde 99,95’ini tutabilme kabiliyetine sahip.

SICAK ÇAPAK VE KIVILCIM ANA FİLTREYE ULAŞMIYOR
CleanArc M200, sıcak çapak ve kıvılcım ayırıcı metal ön filtresiyle güvenliği artırırken, temiz hava bölgesinden filtre değişimi (Kontaminationsfreier Filterwechsel) özelliğine de sahip. Tek bir ünite ile iki farklı noktada duman emme olanağı vermesiyle de dikkat çeken ürün, ünite girişinde yer alan metal ızgaralı alev tutucu filtre sayesinde sıcak çapak ve kıvılcımın ana filtreye ulaşmasını engelliyor.