Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri olan Prysmian Group bir ödül daha aldı. Prysmian Group, dünyanın en büyük uçak imalatçılarından Airbus’a hizmet veren tedarikçiler arasından sıyrılarak üst üste ikinci kez Airbus Havacılık Endüstrisi Mükemmellik Ödülü 2017'yi kazanmanın gururunu yaşadı.

AİRBUS TARAFINDAN TAKDİR EDİLDİĞİNİN GÖSTERGESİ

Prysmian Group; uzun yıllardır en büyük uluslararası hava taşıtı üreticilerine ürün ve hizmetlerini sunuyor. Özellikle Airbus ile olan iş birliğinde sergilediği üstün bir performansla dikkat çekiyor. Airbus ile çalışan diğer tedarikçiler arasında, sahip olduğu verimlilik, endüstriyel performans ve hizmet kalitesi gibi özellikleri ile öne çıkmayı başarıyor Prysmian Group. Daha önce de 2016 yılında üstün başarıları dolayısıyla bu ödülü almaya hak kazanmıştı. Prysmian Group ile Airbus arasındaki ilşki uzun yıllara dayanıyor. Prysmian bugüne kadar, tüm Airbus uçakları için on binlerce kilometre uzunluğunda kablo tedariğinde bulundu. Özellikle Airbus’ın en son piyasaya sürülen A320 neo modeli ve teknolojik açıdan en gelişmiş model olan A350 modeli bu tedarik edilen modellerin başında geliyor. Bu ödül, Prysmian Group’un sadece üstün başarısını göstermiyor.

“İKİ YILDIR BU ÖDÜLÜ ALIYORUZ”

Airbus Havacılık Endüstrisi Mükemmellik Ödülü 2017 verilirken değerlendirmeye alınan çeşitli kriterler var. Ticari ve teknik imkanlar açısından operasyonel kusursuzluk, kalite ve lojistik, endüstriyel mükemmeliyet ve ortalama stratejik mükemmeliyet bu kriterlerin başında geliyor. Prysmian Group’un bu kriterler kapsamında düzenli bir büyüme sergilediği hazırlanan değerlendirme raporunda da açıkça görülüyor. Bu sonuçlar, grubun endüstriyel mükemmeliyetinin altını çiziyor. Ayrıca müşteri taleplerini hızlı cevaplama ve müşteri ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılama gibi farklı özelliklerini de gözler önüne seriyor. Prysmian Group’un Üretim Direktörü Giacomo Sofia, alınan bu ödülle ilgili açıklama yaptı. Sofia, yetkinliklerinin, iş anlayışlarının, takım oyunu duruşlarının ve müşterilerileriyle kurdukları gerçek anlamda güçlü iş birliğine dayalı üstün başarıları sayesinde arka arkaya iki yıldır bu ödülü aldıklarını belirtti. Prysmian Group Havacılık ve Uzay Bölümü Satış Direktörü Christophe Pelletier ödülle ilgili memnuniyetini dile getirdi. Pelletier, Havacılık ve Uzay Satış ekibi olarak daima mükemmele ulaşmak için çalıştıklarını ve Airbus'ın da kendilerini, her zaman daha yükseğe daha iyiye ulaşma arzusuyla teşvik ettiğini kaydetti.

"BU GRUBUN PARÇASI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ"

Prysmian Group Türkiye CEO’su Erkan Aydoğdu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erkan Aydoğdu, Prysmian Group bünyesinde gerçekleştirilen tüm çalışmaları ilgiyle takip ettiklerini söyledi. Aydoğdu, Prysmian Group’un sektörde 150 yıldan uzun bir tecrübesi olduğunu gruplarını, tecrübesiyle olduğu kadar teknolojik liderliği ile de kendi alanında öne çıkmayı başardığını ifade etti. Erkan Aydoğdu, sektörünün lideri olan, ilklere imza atan, özel ve prestijli işler içerisinde yer alan bir grubun parçası olmaktan gurur duyduklarını da sözlerine ekledi.