Hattat Traktör, Tekirdağ Çerkezköy'deki fabrika bünyesinde Türkiye’nin yetkilendirilmiş ilk özel sektör Bump Track Test Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

10 TON ÜZERİ RÖMORK TESTLERİ YAPILACAK

Merkezin açılış törenine, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Tarım Alet ve Makine Test Merkezi’nin Müdürü Meltem Deniz Can, Bölüm Şefi Dr. Barış Özgür Koçtürk, Hattat Traktör Genel Müdürü Tunç Doğan, şirket yöneticileri ve çalışanlar katılım sağladı.

Römorklar için Bump Track testi Türkiye'de sadece Ankara’da Tarım Alet ve Makine Test Merkezi Müdürlüğü’nde 10 ton sınırına kadar yapılıyordu. Firma merkezin açılışıyla birlikte bir ilke imza atarak 10 ton üzeri römork test merkezini faaliyete geçirdi. 

KOCAER ÇELİK KAPASİTE ARTIŞ YATIRIMINI TAMAMLADI KOCAER ÇELİK KAPASİTE ARTIŞ YATIRIMINI TAMAMLADI

TARIM MAKİNASI ÜRETİCİLERİNE DE HİZMET SUNACAK

Fabrika bünyesinde açılışı gerçekleştirilen Hattat Traktör Bump Track Test Merkezi'nde, Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu 10 ton üzeri tüm römork zirai kredilendirme ve traktörlerin Ar-Ge ömür testleri gerçekleştirilecek. Ayrıca Türkiye'deki tüm tarım makinası üreticisi firmalar da test merkezinden hizmet alabilecek.

Test merkezinde yapılan deneyler, zirai kredilendirme testlerinde de geçerli olacak.

"YENİ YATIRIMLARLA, SEKTÖRE HİZMET SUNMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Hattat Traktör Genel Müdürü Tunç Doğan, 2022 yılında hedeflerini daha da büyüttüklerini dile getirdi.

Doğan, “Kalite faaliyetlerine yapmış olduğumuz yeni yatırımlar, nitelikli iş gücü ve modern fabrika sistemi sayesinde tarım sektörüne en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.