Deniz, zorlu şartlarıyla ünlüdür. Bir geminin içinde, kullanılan malzemelerin sertifikalandırılması söz konusu olduğunda yangından korunma kilit bir faktör olduğundan, her şey ekstra güvenli olmalıdır.

Gemi yapımı ve deniz ortamları için kablo yönetimi çözümlerimiz burada devreye giriyor. Gemi yapımı endüstrisi için özel olarak geliştirilmiş ürünlerimiz, halojensiz ve tüm gereksinimleri karşılamak için gerekli sertifikaları taşır. Ayrıca, PA46'dan yapılan kablo bağlarımız gibi ısıya dayanıklı ürünlerle, gemi inşa sektöründe olduğu gibi aşırı koşullar altında işlevsellik sunuyoruz.

Bu malzemenin dayanıklılığı sadece rüzgar enerjisi ve açık deniz kuleleri gibi diğer endüstrilerde uzun yıllardır kanıtlanmakla kalmamış, aynı zamanda gerçek koşullar altında uzun vadeli testlerde sürekli olarak gösterilmektedir. Kablo yönetimi portföyümüz, gemi inşa sektöründeki güçlü mekanik stres dahil olmak üzere, zorlu koşulların her türlü kombinasyonu için uygun bir çözüm içerir.

UZUN YILLARA DAYALI DENEYİMİMİZ KESİNLİKLE İŞE YARIYOR

Uzun yıllarıdır gemi inşa endüstrisine hizmet vermekteyiz. Bu dönemde IMO alanında çok şey değişti; deniz teknolojileri daha karmaşık hale geldi ve malzeme sertifikaları daha sıkı hale geldi. Bizim için deneyim, durduğumuz yerde dinlenmek anlamına gelmez, ancak ihtiyaçlarınızı karşılamak için ve yepyeni çözümler geliştirmek için her zaman bir başlangıç noktasıdır.

Dayanıklı ürünlerimiz, gemi yapımında daha fazla güvenlik ve daha fazla verimlilik gibi  hedeflere ulaşmanıza yardımcı olur.

NAKAMURA- TOME’NİN YENİ CNC TEZGAHI TÜRKİYE’DE NAKAMURA- TOME’NİN YENİ CNC TEZGAHI TÜRKİYE’DE

GEMİ YAPIMI İÇİN AVANTAJLARIMIZ; ÜRÜN KALİTESİ, GÜVENLİK VE VERİMLİLİK

Gemi inşasında kullanılan malzemeler için sıkı sertifika gereksinimlerini karşılamak, ürünlerimizin dayanıklılığı ile birlikte en büyük önceliğimizdir.

Bu, iki temel avantajdan yararlanmanızı sağlayan sofistike kablo yönetimi çözümleriyle gerçekleşiyor: azaltılmış bakım masraflarından ek güvenlik ve verimlilik kazanımları.

GEMİLERDE KABLOLARI KORUMANIN GÜVENİLİR YOLU

Gemi inşa endüstrisindeki aşırı koşullar için geliştirilmiş olan HA40 ve MA40 ısıyla daralan makaronlarımız alev geciktiricidir ve çözücülere, asitlere ve alkalilere karşı dirençlidir, kendi kendine söner ve talep edilen DNV GL (Det Norske Veritas Germanischer Lloyd) sertifikası dahil olmak üzere tüm önemli gemi inşa gereksinimlerini karşılar. Nem ve korozyona şans yok.

Malzemenin dayanıklılığı sayesinde, kablo demetlerinizin bakımına harcanan miktarı azaltabileceksiniz  ve güvenlik seviyeleri de artacaktır.

VİDAYLA SABİTLEMEYE GEREK KALMADAN KABLO YÖNLENDİRME

Bu şirket içi geliştirme, diğer kablo montajlarının yapılamadığı, örneğin delik açmanın mümkün olmadığı yerlerde performans göstermeye devam ediyor.

Bağlantının şekli sayesinde PMB5 düz olmayan yüzeylere bile yapıştırılabilir. Bu benzersiz tasarım, bir macun yapıştırıcısı ile basit montajla birleştiğinde, gemi inşa endüstrisi için vazgeçilmez oluyor.

Sarsılmaz, montajı kolay ve sağlam oldukları gibi: Gemi kabloları için ağır hizmet kroşeleri-klipsleri

HellermannTyton ağır hizmet tipi gemi inşa kroşeleri-klipsleri, çok çeşitli uygulamalar için uygundur ve kablolarınızın güçlü titreşim ve yer değiştirme kuvvetlerine maruz kaldığı zorlu koşullar için idealdir.

Çelik, ağır hizmet tipi klips- kroşelerdeki burç, yüksek düzeyde sıkma torku sağlar.

Alan dar olduğunda bile hızlı ve güvenilir demetleme: LPH175

Bu kablo bağı LPH175, yalnızca DNV GL ve Bureau Veritas'tan önemli gemi inşa sertifikası almakla kalmadı, aynı zamanda alan dar olduğunda bile hızlı kurulum sağlayan düz tasarımla benzersiz bir kafa geometrisine sahiptir. Pürüzsüz iç kısmı ve geniş temas alanı, kablolarınız için olağanüstü koruma sağlar. 

MBT serisi paslanmaz çelik kablo bağları

Çoğunlukla çözüm basittir. Tek yapmanız gereken bunu düşünmektir. Gemi inşa endüstrisindeki zorlu koşullara her zaman benzersiz bir yanıt olan patentli bilyeli kilit mekanizmalı paslanmaz çelik MBT kablo bağlarını kullanın.

Takılıp sıkıştırıldıktan sonra kablo demetinin direnci sayesinde geriye doğru hareket minimumda tutulur. Küçük bilye, kablo bağını yerinde sıkıca tutmak için konik başlığın içinde kendini sıkıştırır.