BEYAZ EŞYA ÜRETİCİLERİNE MİLLİ ÇİP BEYAZ EŞYA ÜRETİCİLERİNE MİLLİ ÇİP

FANUC, bu sene 1-4 Aralık 2021 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Plast Eurasia İstanbul 2021'e katıldı.

"30. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı"nda plastiğin alanına giren en yeni ürün ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ROBOSHOT’ın yeni serisi ROBOSHOT α-SiB’i ilk defa tanıtan firma, 6 eksen robot entegre ettiği 2K (çift bileşenli) makinasını da ziyaretçilerle buluşturdu. 

"AVRUPALI ZİYARETÇİLERİMİZ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ"

Fuarın ardından açıklamalarda bulunan FANUC Türkiye Genel Müdürü Teoman Alper Yiğit, “Plast Eurasia İstanbul 2021 Fuarı’nı, katılımcıların yoğun ziyareti ile plastik sektörü adına verimli bir biçimde tamamladık. Geçtiğimiz sene salgın sebebiyle yapılamayan bu organizasyona ilgi beklenenden çok daha fazlaydı. Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Romanya, Cezayir, Filistin, Hırvatistan, Irak, İran, İtalya, Libya, Rusya, Polonya, Ukrayna olmak üzere pek çok ülkeden katılımcıyı standımızda misafir ettik. İlk defa katıldığımız bu fuarda, ziyaretçilerimizden olumlu dönüşler aldık. Bir yandan teknolojimizi sergilerken, diğer yandan başarılı projelere imza atarak yeni çözüm ortaklarımız ile çalışmaya başladık. Dünyada 108 ülkede faaliyette bulunan FANUC ürünlerine Avrupa ülkelerinde yaşamakta olan ziyaretçilerimiz yoğun ilgi gösterdi." şeklinde konuştu.

"HASSASİYET VE KARARLILIK AÇISINDAN BEĞENİLDİ"

Fuarda lansmanını gerçekleştirdikleri ürünler hakkında da bilgiler veren Alper Yiğit, sözlerini şöyle noktaladı:

"Fuarda bir önceki nesil ROBOSHOT modellerine göre hızı ve esnekliğiyle ön plana çıkan ROBOSHOT α-SiB ve 6 eksen robot entegre edilen 2K (çift bileşenli) makinemizi sergiledik. Böylelikle iki projemizle FANUC ROBOSHOT’ın hassasiyetini kanıtlamış olduk. Yüzde 100 FANUC mantığıyla üretilen makinalarımızın çalışma prensibini ve sistemlerimizin avantajlarını, fuar alanında müşterilerimize sergilediğimiz projeler üzerinden gösterdik. Ayrıca yeni SiB serisi makinamız ile çözüm ortaklarımıza sunduğumuz yenilikleri de doğrudan aktarma fırsatını bulduk. Standımıza gelen ziyaretçilerimiz FANUC ROBOSHOT’ın kendisine özgü tasarımı ve kullanıcı dostu arayüzünü çok beğendiler. Ayrıca pek çok opsiyonu standart olarak barındıran bu özel seri makinalarımızın, uygulama noktasında yapay zekaya dayalı çalışması çok büyük bir ilgi gördü. CNC işleme merkezlerimizde yer alan servo sistemin aynısını FANUC ROBOSHOT’da da kullanıyor olmamız, hassasiyet ve kararlılık açısından müşterilerimizin bir hayli ilgisini çekti."