Makina almak ve yatırım yapmak isteyen ancak nereden başlayacağını bilemeyen veya yeterli finansal değere sahip olmayan firmalara yardımcı olmak ve işinde fark yaratmak için farklı kampanyalar oluşturan ve bilgilendirme, proje yazma gibi hizmetleri de kendi bünyesinde veren Emektar Makina’ nın son kampanyası ramazan ayı boyunca geçerli olacak. 

CNC Tezgahlarda 60 yılı aşkın uzmanlığı ve deneyimiyle sektörün önde gelen firmalarından olan Emektar Makina’nın 18 ay vadeli, faizsiz kampanyası stoklarla sınırlı.

VADELİ SATIŞLAR

Geniş makina parkuruyla hizmet veren Emektar Makina, müşterilerine en uygun makinayı seçmesine olanak sağlamasının ardından üretim çözümleri, imalat teknolojileri ve finansman gibi konularda da danışmanlık yapıyor. 

Uzun vadeli satışlarıyla makina yatırımı yapmak isteyen firmalara farklı kampanyalarıyla ulaşan Emektar Makina satış sonrası hizmetleri de kendi bünyesinde veriyor.

Stoklarla sınırlı olan faizsiz 18 ay vadeli kampanyasıyla ilgili detaylı bilgi almak için; https://emektarmakina.com.tr/tr/iletisim