Model Generation X,  tüm üretim firmalarının sevkiyatlarını hem ergonomik hem de daha verimli bir hale getiriyor aynı zamanda süreci kolaylaştırıyor. 

Palet çemberleme işlemi göründüğü kadar kolay değildir. 
Her gün birçok paleti sorunsuz bir şekilde çemberleyebilmek için operatörler paletin etrafında sürekli eğilerek çalışıyor. Bu durum zaman içerisinde bel ağrılarına sebebiyet veriyor, ayrıca palet etrafında eğilme iş güvenliği açısından da oldukça riskli bir durum oluşturuyor.

Ergopack bu problemi ortadan kaldırmak için patentli zincir (ChainLance) yöntemi ile eğilmeden, paletin etrafında dönmeden, yorulmadan, hem güvenilir bir çemberleme yapabilme imkânı sağlamakta, hem de operatörlerin sağlığını korumaktadır. 1998 yılında kurulduğu günden itibaren sürekli gelişen teknolojisi ile 12. Jenerasyon Ergopack Modeli ‘Generation X’ ile dünyanın 35’ten fazla ülkesinde iş ortakları ile faaliyet gösteriyor.

Türkiye’de de Onare Endüstriyel Ambalajlama A.Ş. manuelden full otomatik çemberleme sistemlerine kadar, çember makinaları alanında profesyonel olarak faaliyet gösteriyor ve Ergopack’ın da Türkiye tek distribütörlüğü’nü başarı ile sürdürüyor. 

Onare Endüstriyel Ambalajlama, Türkiye sanayi’sinin Ergopack ergonomik çemberleme makinalarını daha yakından tanıyabilmesi ve sevkiyat proseslerine sağlayacağı verimliliği görebilmeleri için, Türkiye’nin tüm endüstri bölgelerinde müşterilerinin üretim ve sevkiyat noktalarında ücretsiz demo hizmeti sunuyor. 

Aynı zamanda Onare Endüstriyel Ambalajlama, çemberleme makinaları ile ilgili, yüksek kaliteli eğitim hizmeti ve servis hizmeti ile Ergopack Türkiye olarak Türkiye sanayisi’ne de hizmet veriyor.

ERGOPACK ERGONOMİK ÇEMBERLEME MAKİNELERİNİN AVANTAJLARI

Ergopack Çemberleme Makinaları, ergonomiktir, yere eğilme ve sürekli paletin etrafında dönmek gerekmiyor. Bu da demek oluyor ki,
Ergopack Çemberleme Makinası, iş kazası riskini azaltırken çalışanların sağlığını da olumsuz yönde etkilemiyor. Ergopack Çemberleme Makinası, öğrenmesi kolay ve kullanımı rahattır. 

Bunların yanı sıra, popülaritesi çok az ve zor olan çemberleme işi, kısa bir Ergopack Çemberleme Makinası eğitimi ile aniden eğlenceli  bir iş haline geliyor. 

Operatörlerin iş güvenliği sağlandığından çemberleme işi daha motivasyonlu ve eğlenceli bir iş haline dönüyor bu durumda tabi ki verim artıyor. Daha verimli bir lojistik departmanı, daha sağlıklı bir sevkiyat, daha fazla iş güvenliği ve neticesinde daha yüksek bir ciro getiriyor.