Walter, yeni bir TC420 Supreme modeli sunuyor: Yenilikçi kombinasyon yağlamayı iyileştiriyor ve takım dayanıklılığını uygun şekilde arttırılmasıyla birlikte aynı zamanda dönme torkunu yüzde 30 oranında azaltıyor.

Ağızlama şekli E seçeneğini ilk kez yağ kanalı olmayan eksenel içten soğutma ile kombine eden, < 3,5 × DN'ye kadar kör delik vida dişleri için bir ovalama kılavuzu (M5–M16). Bir diğer yenilik ise, kör ve açık delik vida dişleri için radyal içten soğutmalı metrik model (M24). Her ikisi de üniversal kullanımda maksimum performans için iyileştirildi.

E ağızlama şekli ve yağ kanalı olmayan bir geometriden oluşan yenilikçi kombinasyon yağlamayı iyileştiriyor ve takım dayanıklılığını uygun şekilde arttırılmasıyla birlikte aynı zamanda dönme torkunu yüzde 30 oranında azaltıyor.

ZORLU İŞ PARÇALARINDA KALİTEYİ ARTIRIYOR

Yeni takımlar sayesinde kullanıcılar çok yüksek kesme değerleri ve takım ömürlerinin yanı sıra daha iyi yüzeyler elde ediyor.

Ayrıca ovalama kılavuzları dinamik yüklemede diğer yöntemlere göre yüzde 30'a kadar daha yüksek kopma mukavemeti gösteriyor. Bu da zorlu iş parçalarında diş kalitesini arttırıyor.

HANGİ ENDÜSTRİLERDE KULLANILIYOR?

Firma, gelişen ürün programında yağ kanalları olan ve olmayan, eksenel, radyal ve dıştan soğutmalı orta ila büyük üretim hacimleri için yeni TiN kaplamalı (WW60AD kalitesinde) veya TiCN modelinde (WW60BA) TC420 Supreme ovalama kılavuzlarını sunuyor.

Tipik kullanım alanları olarak genel makina mühendisliği, otomotiv ve enerji endüstrisi tanımlanıyor.