Intech, bu alanda yapay zeka dahil olmak üzere, katkı üretimi ve ilgili yazılım çözümlerinde uzmanlaştırdı. Hintli şirketin, makina operasyonlarını ve süreç kontrolünü kolaylaştıracak çok sayıda çözüm başlattığı söyleniyor. Bu, müşterilerin bu teknolojiyi daha hızlı kullanmasına olanak tanıyor.

ENTEGRE SERİ ÇÖZÜMLERE DESTEK

DMG MORI AG'nin CEO'su Christian Thönes "Intech ile birlikte, Hindistan'da küresel ayak izimizi güçlendirirken, aynı zamanda aditif üretimdeki gelişmeyi hızlandırıyoruz. ‘First Time Right’, hızlı bir şekilde ilk iyi parça olmaktır. Katkı maddesi üretimi için tüm proses zinciri boyunca entegre seri çözümleri aktif olarak destekliyoruz.” dedi.  

PAZAR DEĞİŞECEK

Intech'in CEO'su Sridhar Balaram ise şunlara vurgu yaptı: “İş birliğimiz, donanımı ve yazılımı mükemmel bir şekilde bir araya getiriyor. Optomet, Direct Energy Deposition veya Binder Jetting gibi diğer ana katkı üretim teknolojilerine aktarılabilir. OptometT, tüm katkı pazarını değiştirecek.”

Intech, Lasertec SLM serisi için DMG Mori'nin yanı sıra diğer ürünler ve toz yatak teknolojisi müşterileri için yazılım çözümleri sunmaktadır. Yeni Optomet yazılımı en uygun proses parametrelerini otomatik olarak hesaplıyor. Bu, programlamayı basitleştiriyor ve önemli ölçüde geliştirilmiş yüzey kalitesi ve tekrarlanabilir malzeme özelliklerine yol açıyor.