NGN, verilerini Türkiye’de tutması koşulu olan startupları desteklemek amacıyla NGN Cloud üzerinde tasarladığı bulut, danışmanlık ve eğitim paketini Subscreasy’e özel olarak sunmaya karar verdi. Destek paketi İTÜ Big Bang etkinliğinde, NGN Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Seçil Koçoğlu tarafından Subscreasy kurucu ortaklarından Halil Karaköse ve Abdullah Dağlı’ya sunuldu.

TÜRKİYE’NİN RAKİPSİZ PLATFORMU

Bulut tabanlı abonelik ücretlendirme ve faturalama altyapısı sistemi kuran Subscreasy, projesini hizmet olarak yazılım konusunda satış yapan firmalar için geliştirildi. Abonelik ücretlendirme altyapısı geliştirmek yerine kullanılabilecek bir girişim olan Subscreasy, kullanıcılarına bir çok noktada avantaj sağlıyor; bunların en öne çıkanları ise zaman ve para tasarrufunu oluşturması…

BİRLİKTE BÜYÜMEYİ GÖREV EDİNDİK

NGN Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Seçil Koçoğlu etkinlik esnasında yaptığı konuşmada destek sunmaktan dolayı mutlu olduklarını vurguladı. Koçoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İTÜ ARI Teknokent ile yaptığımız iş birliği kapsamında birlikte büyümeyi görev edindik. Sektörün gelişimi için yeni iş fikirlerinin başarılı bir şekilde hayata geçmesi çok önem taşıyor. Kendilerini başlangıç olarak Star of Bosphorus Veri Merkezimizde, NGN Cloud altyapımız üzerinde tasarladığımız bir bulut ve eğitim paketiyle desteklediğimizi bildirmekten heyecan duyuyoruz.”