Türkiye distribütörlüğünü Fatih Otomasyon'un üstlendiği REDEX, yüksek hassasiyetli dişli kutularından başlayıp kremayerli sistemler ve dairesel dişli çözümlerine uzanan geniş bir yelpazede eksiksiz tahrik çözümleri sunar. Bunun yanında Redex dişli kutuları her tip ve marka servo motorlara uyumludur.

Dual DRIVE  - Mekanik Ön Yükleme ile Sıfır Dişli Boşluğu 

KOCAER ÇELİK KAPASİTE ARTIŞ YATIRIMINI TAMAMLADI KOCAER ÇELİK KAPASİTE ARTIŞ YATIRIMINI TAMAMLADI

Ön yükleme prensibi, tüm dişli boşluklarını ortadan kaldırarak çok yüksek konumlandırma hassasiyetlerinin elde edilmesini sağlar. 

Single DRIVE – Tek servo redüktör

Redex servo redüktörlerin güçlendirilmiş yataklama ve entegre pinyon mili tasarımı son derece yüksek seviyede radyal ve burulma dayanımı sağlar. Bu nedenle açısal ve radyal sapmalar ihmal edilebilir.

REDEX SRP serisi optimum fiyatlandırma için üretilen standart ürünlere dayalı birçok muhtemel varyasyon sunarken endüstri standartlarını karşılayan modüler bir tasarımdır.

DÜNYANIN ÖNDE GELEN MARKALARI

Dünyanın önde gelen markalarının 1999 yılından bu yana Türkiye temsilciliğini yürüten Fatih Otomasyon, bu kapsamda hidrolik, pnömatik, elektronik ve mekatronik konularına odaklanan 8 firmanın ürün ve çözümlerini Türk sanayicisiyle buluşturuyor. 

www.fatihotomasyon.com.tr