Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri Parker Hannifin, böylece Hidroser’in İzmir, İzmit ve Adana’da hizmet verdiği ParkerStore’larını ve bağımsız olarak İstanbul’daki genel merkezlerini destekleyecek olan bu Hose Doctor araçlarıyla, Türkiye’deki Hose Doctor sayısını yediye ulaştırdı.

ZAMAN VE MALİYETTEN TASARRUF

Hose Doctor gezici hortum değiştirme aracı konseptini, çeşitli sektörlerdeki müşterilerinin tesislerine kadar giden Parker Hannifin firması, Parker standartlarına göre preslenmiş hortumlar ile anında ve yerinde hortum değişimi sağlayan bir acil bakım aracı geliştirmeyi başardı. Arıza kaynaklı duruşları minimuma indiren Hose Doctor, müşterilerinin zaman ve maliyetten tasarruf etmesini sağlıyor. ParkerStore’ları mevcut olan ve özellikle İngiltere’deki Parker Distribütörleri tarafından yoğun talep gören Hose Doctor® gezici hortum değişimi aracının, yeni müşteriler ile geçen sene hortum satışlarında yüzde 18 oranında artış sağlamasıyla desteklediği gözlemlendi. 

TÜRKİYE'DE 6 PARKERSTORE'U VAR

arker Türkiye’nin Premier Hidrolik Distribütörü ve İstanbul’un köklü firmaları arasında yer alan Hidroser, 1991 yılında kuruldu. Firma müşteri odaklı bakış açısı ile, hidrolik ürün ve sistem çözümleri sunmanın yanında, hidrolik ürünler ve sistemler konusunda yıllar içinde biriktirdikleri bilgi ve tecrübelerini sektördeki iş ortaklarına aktarmaya ve destek vermeye devam ediyor. Hidroser, 2007 senesinde Parker Türkiye’nin kuruluşu ile başlayan iş birliği sayesinde Parker Premier Hidrolik Distribütörü oldu ve müşterilerine hidrolik güç ünitesi, hidrolik bloklar, komple hidrolik sistem çözümleri ve Parker’ın geniş ürün yelpazesini sunmaya başladı. Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan altı ParkerStore’u, montajlı hortum atölyeleri ve Hose Doctor gezici hortum değiştirme araçları sayesinde Hidroser, müşterilerine ve iş ortaklarına yerel katma değerli hizmetler sunmaya devam etmektedir. 

KISACA PARKER HANNIFIN

Parker Hannifin, hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri bir Fortune 250 firmasıdır. Şirket, 100 yıl boyunca mobil, endüstriyel ve havacılık sektörlerindeki müşterilerini başarıya taşımayı hedeflemektedir. Parker Türkiye, kurulduğu 2007 yılından günümüze, müşterilerine ve iş ortaklarına güçlü ve deneyimli ekibi ve profesyonel dağıtım ağı ile komple ürün ve sistem çözümleri hizmeti sunuyor. Hareket ve kontrol sistemleri tedarikçisi olan Parker Türkiye, tek bir tedarikçiden sağlanabilecek en geniş ürün yelpazesine sahip olan firmadır.