İşletmeler için hayati bir öneme sahip olmasının dışında şirketler arası rekabet edebilmenin en önemli yolu olan inovasyon, yatak sektörünün de nabzını belirliyor. Bu farkındalıkla Ar-Ge destekli inovasyonun, sürdürülebilir bir büyüme için önemli kriter olduğunu söyleyen Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, şirketlerin ürünleriyle yeni standartlar oluşturmaları için sınırlarını zorlamaları gerektiğini ifade etti. 

“İKİ FARKLI AR-GE EKİBİMİZ VAR”

“Ar-Ge departmanımız hem sahada çalışmalar yapıyor hem de içeride ayrıca çalışıyor.” diyerek Ar-Ge çalışmalarına değinen Gökmen hedeflerini şu şekilde açıkladı:

“Bambi Yatak olarak hem müşteri portföyü hem de üretim hattını geliştiren, inovasyona ve gelişime önem veren bir firmayız. Üretim tesisimizi büyütmek, bayi ağımızı daha da genişletmek, özellikle Avrupa’da ve diğer bölgelerde ihracat rakamlarımızı ve istihdam sayımızı artırmak öncelikli hedeflerimiz. Bunlar dışında bizim için her zaman önemli olan teknolojik ürünler üretmeye devam etmek ve her yıl olduğu gibi bu yıl ve önümüzdeki yıl da tamamen yerli ve milli bir firma haline gelmek yine öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu hedeflerimize ulaşmak için her geçen gün hem bayi kanalımızda hem ihracat kanalımızda müşteri portföyümüzü arttırarak geliştirmeye devam ediyoruz.” dedi.