Valmet, temizlik kağıdı sektörünün önemli oyuncularından biri olan Aktül Kağıt’a üçüncü temizlik kağıdı üretim hattını tedarik edecek. Yeni yatırım, ek 70.000 ton kapasite sağlayacak.  

“OPERASYONLARIMIZI SON TEKNOLOJİYLE İYİLEŞTİRİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Aktül Kağıt Üretim Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Şener Astan, "İlk temizlik kâğıdı üretim makinemiz devreye alındığı günden beri, üretim ve operasyonlarımızı son teknolojiye sahip sistemlerle sürekli iyileştirmek için çok çalışıyoruz. Esnek Advantage ViscoNip pres teknolojisini de içeren Valmet Advantage DCT 200 bu anlamda başarımıza büyük katkı sağladı. Bu yüzden gerçekleştirdiğimiz bu üçüncü projede de Valmet ve ekibi ile birlikte yolculuğumuza devam etmek bizim için doğal bir adım oldu," dedi.

“VERİMLİ BİR İŞ BİRLİĞİ SÜRDÜRMEKTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

Valmet Temizlik Kâğıdı Üretim Fabrikaları İş Birimi Satış Direktörü Björn Magnus ise şunları söyledi: “Aktül Kâğıt ile uzun ve verimli bir iş birliği sürdürmekten ve ilerledikleri başarı dolu bu yolda onlara destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. En iyi teknoloji, akıllı üretim tesisi tasarımı ve ekip çalışmasını hedef edinmiş şirketlerle çalışmak bizim için her zaman zevktir.”