Emektar Makina, endüstriyel firmalara; CNC takım tezgâhları, üniversal makinaları, sac işleme makinaları satışı, servisi ve uygulama desteğini müşterilerine en yüksek teknoloji ile ve en uygun fiyatlarla veriyor.

Emektar Makina, yılların birikimi ve kalitesi öncülüğünde takım tezgâhları sektöründe öncü, yenilikçi, vizyoner bakış açısı ile en yüksek teknolojiye sahip ürünleri, sanayicilere kazandıran bir anlayış ile sektörel işbirliğinde bulunuyor.

Yenilemek İsteyenlere Kaçırılmayacak Fırsat!

63 yıldır endüstriyel firmalara kaliteden ödün vermeden, avantajlı ve en güvenilir hizmet sunan Emektar Makina, globalleşen takım tezgahlarında yaşanan karışıklıkların ve zorlukların üstesinden gelebilmeleri için firmalara kendi sektörlerinde pratik, teknolojik ve ekonomik çözümler sunmaya devam ediyor.

Emektar Makina, 60 aya varan vadelerle, eski makinalarını yenilemek isteyen firmalara fırsat sunuyor.  İkinci el makinalarını getiren firmalar, taksit kolaylığı ile yeni makinalara sahip oluyor.

Yılların getirdiği deneyimle çözüm ortaklarına kaliteli, sektörel bazda ve ekonomik çözümler ile katkı sağlayan Emektar Makina; ileri teknolojiyi sürekli takip ederek, sektör firmalarına en uygun çözümleri kaliteli, ekonomik, pratik bir şekilde ve çözüm odaklı hizmet anlayışı ile veriyor. Böylece firmalara ekonomik, teknolojik ve karlı çözümlerle işbirliği sağlıyor.

Tüm bu bilgilere ve daha fazlasına www.emektarmakina.com.tr adresinden ulaşabilir ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.