Form Group şirketlerinden Form Katmanlı İmalat Teknolojileri, otomotiv sektörünün öncü firmalarından ARaymond Automotive firmasına 4 gün gibi kısa bir sürede 450 adet üreterek taleplerini karşılayacak şekilde seri imalat gerçekleştirdi.

Otomotiv bağlantı sistemleri üretimi gerçekleştiren Fransa merkezli firmanın Türkiye organizasyonuna HP Multi Jet Fusion teknolojisi ile 4 günde seri imalat gerçekleştirerek teslimatını tamamladı.  

Firmadan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “ARaymond Türkiye ekibine bizleri tercih ettiği için teşekkür ederiz, kendilerine bundan sonraki işlerinde de 3D Baskı ve Prototipleme hizmeti konusunda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!” denildi.

3D baskı hizmetleri ve prototipleme çözümleri sunan Form Katmanlı İmalat, sorunsuz ve en hızlı şekilde müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. 

TOSB İnovasyon Merkezi’nde 3D Üretim ve Teknoloji Merkezi’ni 2019 yılının sonunda hizmete açan firma, pandemi döneminde geliştirdiği teknolojilerin yanı sıra merkezde sanayiye daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla hem ürünler üretiyor hem de müşterilerinin teknolojileri deneyimlemelerine imkan sağlıyor.