1- İhtiyaca Özel Çözümler

Standart bir CNC kullanılarak yapılamayan kontrol sistemi işlemlerini gerçekleştirebilmek ve farklı cihazlara bağlanabilmek için kontrol ünitesinin açık sistem mimarisine sahip olması gerekir. Hız ve hassas senkronizasyona ihtiyaç duyan, farklı teknolojilere sahip ekipmanları bir arada bulunduran makinalar için en ideali ihtiyaca uygun çözümler sunabilen açık mimarili bir CNC kontrol sistemleri kullanmaktır.

2- Teknik Destek

Uygulama aşamalarında mühendislik, sonrasında ise teknik destek hizmeti verebilen CNC kontrol sistemi üreticileriyle çalışmak makina imalatçıları için dahili kompetans geliştirme ve hızlı çözüm avantajları sağlıyor.

3- Doğru Fiyat

İhtiyaca yönelik çözümler üretirken bir markaya bağlı kalmaksızın doğru ürün ve teknolojileri, doğru hizmetleri doğru fiyatla almak, makine imalat sektöründe rekabetçiliği artırarak üretime ivme kazandırıyor.

LYNCA CNC İLE İHTİYACA ÖZEL ÇÖZÜMLER

CNC kontrol sistemleri tasarımı ve özel yazılımlar konusunda uzun yıllardır AR-GE departmanıyla çalışmalarını sürdüren BİLKO’ nun, tüm donanım ve yazılımı kendi tasarımı olan açık sistem mimarisi ile geliştirdiği LYNCA CNC kontrol sistemi, standart bir CNC kullanılarak yapılamayan kontrol sistemi işlemleri için ideal çözümler sunuyor.

LYNCA CNC hem mühendislik hizmetleri, hem de etkin teknik servis destekleriyle makina imalatçılarının özel projelerini gerçekleştirmelerine imkan sağlayarak çözüm ortağı oluyor.

http://www.bilko-automation.com/tr-TR/AnaSayfa