Asansör sektörüne üretim yapan Mısır asıllı TTI, İstanbul’de İkitelli’de üretim yapıyor. 2015 yılında kurulan TTI Your Choise, uluslararası şirketlere yönelik ana asansör bileşenlerinin bir kısmının üretimini gerçekleştiriyor. Üretim parkuruna yatırım yapan TTI, bu seçiminde Haksan kalitesini tercih etti. Makinalarını Haksan’dan aldıklarını ifade eden Haksan Makina’nın Satış Müdürü İsmail Somalı “ECOCA 6” C eksenli CNC torna ve LK Machinery Corp MV.1050 CNC dik işleme merkezini değerli müşterimize teslim ettik. Yatırımlarında firmamızı tercih etmelerinden dolayı tüm firma yetkili ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

ECOCA, TORNADA İDDİALI

ECOCA, 1980 yılında hassas torna tezgahları üretimi ile sanayiye adım attı. Şirket hızla büyüyerek üretimde kullanılan kalite standardını stabil tuttu ve deneyimli kalifiye personeli ile kalite standardını günden güne geliştirdi. Hızlı büyümeni ardından yıllık CNC torna üretim adedi binleri geçerken, hassas konvansiyonel torna üretim adedi ise 10 bin adede ulaştı. 2000 yıllarında cirosu 15,2 milyon dolar olan firma, ISO-9001:2000 sertifikasına da sahip.

LK MACHINERY, AYNI ZAMANDA DÜNYANIN EN BÜYÜK DÖKÜM MAKİNALARI ÜRETİCİSİ 

LK Machinery, 1979 yılında kuruldu. Firma döküm makinaları, plastik enjeksiyon makinaları, CNC işleme merkezleri ve değişik çeşitlerde CNC talaşlı imalat makinalarının tasarımı ve üretimini gerçekleştiriyor. Şu anda dünyanın en büyük döküm makinaları üretici firması konumunda bulunan LK Machinery; kapsamını daha da geliştirmek amacıyla 2008 yılında dünyanın önde gelen kalıp üreticisi olan IDRA'yı satın aldı. Bu işlem sonucunda hem IDRA hem LK MACHINERY dünya çapındaki pazarını daha da genişletmiş oldu.