Proses sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması olan Proses Zirvesi, 4’üncü yılında da tüm paydaşları bir araya getiriyor. Proses Güvenliği Sempozyumu ve Bakım Zirvesi Panelleri ile iki önemli konuyu farklı açılardan ele alacak olan uzmanlar, aynı zamanda uygulama örnekleriyle de yıl içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmaları ziyaretçilerle paylaşacak.

Özellikle kimya, petrol, kağıt, gıda, ilaç, enerji gibi birçok sektöre odaklanılacak. Özellikle İlaç sektöründe gerçekleşen önemli projelerin zirvede önemli bir yer tuttuğunu söylemek mümkün. Bizde bu ay Onko Koçsel İlaçları fabrikasını ziyaret ederek gerçekleştirdikleri çalışmaları konuştuk. alanında uzman ve tecrübeli eczacılar, kimyagerler, kimya mühendisleri ve teknisyenlerinden oluşan ekibin; jenerik, süperjenerik ve biyobenzer ilaç araştırma-geliştirme çalışmalarını, ülkemizin ilk ve tek, dünyada ise sayılı modern teknoloji kapalı sistem laboratuvarlarında izole cihaz ve ekipmanlarda büyük bir yetkinlikle yürütülüyor. 

Bu yıl Proses Zirvesi ile eş zamanlı olarak Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi de ziyaretçilerine kapılarını açıyor. İlk kez düzenlenecek olan organizasyonumuzla endüstriyel tesislerin enerji maliyetlerini düşürmeye ve kendi enerjisini üretmeye yönelik çözüm ve uygulamaları bir araya getiriyoruz.