ST İnşaat ve Malzeme dergimizde yine yapıyı oluşturan birçok kalemi mercek altına aldık. Örneğin mutfak, banyo gibi ıslak mekanlarda kullanılan armatür ya da banyo aksesuarlarındaki yeniliklere sayfalarımızda yer verdik. Artık işlevselliğin çok daha ötesinde estetik yönüyle de öne çıkan bu malzemeler, tasarımlarıyla ıslak mekanları keyifli ve konforlu bir yaşam alanına dönüştürüyor. 

Yeni sayımızda bu kalemle sınırlı kalmadık çimentodan alüminyuma, iklimlendirmeden gölgelendirme sistemlerine kadar tüm kalemlerdeki yeni teknolojileri sayfalarımıza taşıdık. Öte yandan tasarım ustaları disiplin başlığımızda dünyaca ünlü Strüktür mühendisi Hanif Kara ile yaptığımız söyleşiye yer verdik. Mimarlık ve strüktürel tasarım kavramlarını bir bütün olarak ele alan Kara, yaşam alanlarına farklı bir perspektifle yaklaşarak alışılmış kalıpları yıkıyor. 

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık ise bu sayımızın bir diğer önemli konuğu. İnşaat sektöründe kısa bir zamanda önemli bir başarı elde eden Çulhalık ile öne çıkan projeleri arasında yer alan Ondörtüç Pendik’i ve daha birçok konuyu konuştuk. 

ENDÜSTRİ RADYO ARTIK BALIKESİR’DE Öte yandan sizlerle ST Endüstri Medya ailesi için önemli olan güzel bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum. Bir yılı aşkın zamandır yayın faaliyetlerini sürdüren Endüstri Radyo, yeni şehri Balıkesir’de dinleyicileri ile buluştu. Balıkesir’de 106.6 frekansından yayın yapan Endüstri Radyo; İstanbul, Gebze, Kocaeli Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa, İzmir’de karasaldan ve tüm dijital platformlardan dinleyicilerine sesleniyor. Bizimle kalmaya devam edin…