Kazan Soda, WE Soda’nın Türkiye'de faaliyet gösteren iki şirketinden biridir. Kazan Soda Elektrik, Avrupa'nın en büyük doğal Ağır Soda Külü ve Sodyum Bikarbonat üreticisidir. Ankara'nın kuzeybatısında konumlanan Kazan Soda Elektrik, maden, proses ve kojenerasyon santrali olmak üzere 3 ayrı birimden oluşur.
Kazan Soda tesisinde "çevre dostu" bir yöntem olan, çözelti madenciliği ile trona madeninden Ağır Soda Külü ve Sodyum Bikarbonat üretilir. Geleneksel yeraltı madenciliği yönteminde cevherle birlikte yeryüzüne çıkarılan atıkların aksine, çözelti madenciliğinde sadece ihtiyaç duyulan cevher çözündürülerek yüzeye çıkarılır. Çözelti madenciliği sayesinde çevreye olan olumsuz etki en az seviyede olur.


Kazan Soda, düzenli bakım çalışmalarında endüstriyel tesislerdeki başarılı iskele çalışmaları ile LAYHER İskele Sistemleri'nin partner firması olan ADE Endüstriyel ile çalışmayı tercih etmiştir. Müşteri odaklı etik anlayışı ve aynı zamanda sağlam mühendislik altyapısı ile iskele projelerinize anahtar teslim çözümler üretmek için yola çıkmış olan ADE Endüstriyel, sektörde uzun yıllardır çalışan kadroları ile zorlu bakım çalışmasını Layher Allround flanşlı iskeleler kullanarak başarılı bir şekilde tamamlamıştır.
İskele kurum-söküm ve kiralama konularında partner firmaları ile hizmetlerini aksatmadan devam eden Layher, 75 yılı aşan profesyonelliği ve tecrübesi sayesinde, geleceğin ürün ve hizmetlerini oluşturan modern ve teknoloji odaklı iskele çözümleri ile başarıyı olmazsa olmaz yapan bir felsefeyi benimseyerek, geliştirdiği ürünler ile müşterilerinin kârlılığını ve uygulamada yaşadığı sıkıntıları bertaraf etmelerine olanak sağlamaktadır.

KONUT SATIŞLARINDA DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK KONUT SATIŞLARINDA DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK

ALLROUND FLANŞLI İSKELE SİSTEMİNİN KAZANIMLARI;

•    Kamalı kilit sistemi ile yüklerin doğrudan dikmelere aktarımı.
•    60-80 mikron kalınlığındaki sıcak daldırma ile galvanizleme sayesinde neredeyse hiç bakım gerektirmeyen bir sistem.
•    Seçilmiş malzeme, hassas üretim ve düzenli kalite kontrolleri.
•    75 yılı aşan deneyimin sağladığı en az sayıda malzeme kullanımıyla en yüksek taşıma kapasitesi için tasarlanmış “Orijinal” modüler iskele sistemi.
•    Montaj ve sökme sırasında zamandan tasarruf; ergonomik açıdan rahat çalışma