Yıldız Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, tüm şirketlerinde uygulanan fırsat eşitliğine dayalı iş kültürünü daha da güçlendirmek amacıyla Yıldız Holding Kadın Platformu kuruldu. 
Yıldız Holding kurduğu platform ile kadınların iş hayatında görünürlüklerinin artması adına girişimlerde bulunmayı ve Holding bünyesindeki kadın çalışanların aktif katılımıyla yeni düzenlemelere imza atmayı taahhüt ediyor. Platformun elçilik görevini ise Begüm Mutuş üstlendi.

PLATFORM BÜYÜK FAYDA SAĞLAYACAK

Yıldız Holding’de daima liyakate, adalete ve fırsat eşitliğine dayalı bir iş kültürünün hâkim olduğunu belirten Begüm Mutuş, Şimdi de bu kültürü daha kalıcı bir yapıya kavuşturmak ve fırsat eşitliğine odaklı bir işveren markası olarak anılmak üzere Yıldız Holding Kadın Platformu’nu kurduklarını ifade etti. Kadınların iş hayatında daha fazla temsil edilmesine, üst yönetimde ve kritik noktalarda daha çok sayıda kadının görev almasına, iş dünyasında fırsat eşitliğinin sağlanmasına liderlik etmeyi sorumlulukları olarak gördüklerini vurgulayan Mutuş, bu sorumluluğu yerine getirmek, dayanışma kültürünü daha da güçlendirmek, dünyanın farklı coğrafyalarındaki kadın çalışanların hak ve yükümlülüklerini dengelemek açısından platformun büyük fayda sağlayacağına inandığını belirtti.