BURSA (AA) - Bursa'nın Gemlik ilçesinde, "Türkiye'nin Otomobili"nin fabrikasının kuruluşuyla ilgili çalışmalar kapsamında 12 Mart'ta tanıtım bir toplantısı gerçekleştirilecek.

Gemlik Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olan Paşa Ağdemir, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada, toplantının ilçede bulunan otelde düzenleneceğini belirtti.

Etkinlik için hazırlıklarını tamamladıklarınıdile getiren Ağdemir, "Otomobilimizin paydaşları, çözüm ortakları, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, otomobilimizin CEO'su Gürcan Karakaş, Bursa protokolü ve Gemlik protokolü katılım sağlayacak. Gemlik Ticaret Odası, Gemlik Ticaret Borsası, Gemlik Belediyesi ve Gemlik halkı olarak en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız." şeklinde konuştu.

Gemlik Ticaret Odası Meclis Başkanı Hasan Yıldırım da Türkiye'nin Otomobili'nin Gemlik'te üretilecek olmaktan dolayı büyük heyecan duyduklarını belirtti.

Otomobilin, toplantının gerçekleştirileceği otelin önünde sergileneceği bilgisini veren Yıldırım, tüm ilçe halkını aracı görmeye davet etti.