Türkiye'nin Otomobili TOGG'un, üretim ve montaj süreci ile ilgili paylaşılan videosunda aracın İstanbul Park pistindeki sürüş görüntüsüne yer verildi.

MÜHENDİSLER, ARACI SÜRÜŞE HAZIR HALE GETİRİYOR

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Elektronik ve mekanik sistem onayı ile fonksiyonel prototip üretimi süreçleri Türkiye’de tamamlanan akıllı SUV cihazımız ön uygunluğunu aldı. Fonksiyonel prototiplerimizi güvenlik, termal, dayanım, dinamik ve performans testleri için akredite test merkezlerine gönderdik." ifadeleri kullanıldı ve yeni bir video paylaşımı yapıldı.

Paylaşımdan kısa bir süre sonra yoğun ilgi gören videoda, TOGG mühendislerinin aracı sıfırdan başlayarak sürüşe hazır hale getirdiği ve aracın İstanbul Park pistinde test edildiği görüntüleri yer aldı.

0'DAN 100'E 4,8 SANİYEDE ÇIKTI

Otomobilin 0-100 km/s hızlanmasının 4,8 saniye olduğu aktarılan videoda, bu değerin araçta sürücüyle birlikte toplam dört yolcu varken elde edildiği ifade edildi.

Diğer yandan, TOGG Prototip Atölyesi'nde üretilen prototiplerin test için akredite test merkezlerine gönderildiği bildirildi. (AA)

VAİLLANT TÜRKİYE İLETİŞİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI VAİLLANT TÜRKİYE İLETİŞİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI