Tekirdağ İş Dünyası Derneği (İŞDER) tarafından 20-21 Şubat’ta Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde İŞDER İş Fuayesi gerçekleştirilecek. 

Fuayeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan İŞDER Başkanı Murat Çalık, fuayenin amacının düzenlendiği bölgede katma değer yaratmanın yanı sıra iş dünyası ile üyeler arasında ticaret zemini hazırlayarak ilişkilere ivme kazandırmak olduğunu dile getirdi.

Her şeyi devletten beklememek gerektiğini kaydeden Çalık, bu nedenle İŞDER olarak kendilerinin de bölgelerinde iş dünyasının enerjisini yükselterek, ticaret imkanlarını ortaya çıkarmak amacıyla fuayeyi düzenlediklerini ifade etti.

“ELİMİZİ DEĞİL, GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK”

Katılımcılara katkı sağlamak istediklerini söyleyen Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Fuaye kapsamında katılımcılarımız farklı sektörlerden gelen iş dünyasının önemli üyelerine kendilerini tanıtma fırsatı bulacaklar. Ayrıca etkinliği, ticari faaliyetleri çeşitlendirmek ve maddi kazanç sağlamak adına hazırlıyoruz.”

Bölge adına ellerini değil, gövdelerini taşın altına koyduklarını belirten Çalık, “Bu misyon ve vizyonla Trakya’mızda bir marka olarak yolumuza devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.