ORDU (AA) - Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) tarafından organize edilen  "İş'de Kadınlar" projesi, girişimcilik dalında Türkiye 2'ncisi oldu.

Odadan tarafından basına yapılan açıklamada; İş'de Kadınlar Projesi'nin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) proje yarışmasında 123 projenin arasından sıyrılarak 8 farklı dalda ilk 40'a girdiği, girişimcilik dalında ise Türkiye 2'ncisi olarak Ordu adına son derece büyük bir başarı elde ettiği bildirildi.

OTSO'nun hazırlanan ve yürütülen projelerle kendisinden söz ettirmeyi sürdürdüğü belirtilen açıklamada, Sektöründe Rekabetçiliğin Artırılması Güç Birliğinin Sağlanması adlı URGE projesinden sonra şimdi de İş'de Kadınlar Projesi ile Türkiye 2'ncisi olmanın haklı gururunun yaşandığı aktarıldı.

OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, konuyla ilgili olarak OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, senelerdir çok sayıda proje ile OTSO ve Ordu'nun ismini tüm  platformlarda duyurmaya çalıştığını vurguladı.

123 projenin içinde kendi projelerinin  ilk 40'a girmesi ve girişimcilik dalında Türkiye 2'ncisi olmasından ötürü gururlu olduklarını dile getiren Şahin, projeye ilk başladıklarında 'Ordu sokakları çikolata kokacak' dediğini, şu anda ise girişimcilik dalında aldıkları başarıyı taçlandırarak 'Ordu çikolata merkezi haline gelecek' dediğini söyledi.