HP, premium PC inovasyonuna yeni bir standart getiren yeni cihazı HP Spectre Folio’yu duyurdu. HP, kullanılan malzemelerden kullanıcılara sunulan deneyime kadar PC’yi her açıdan yeniden icat etmeye yönelik yeni bir adım atıyor. Bu adımın sonucunda ise gerçek mobilite ve her türlü günlük kullanım senaryosuna kolaylıkla adapte olabilen dönüştürücü bir form faktör PC ortaya koyuyor. Dünyanın ilk deri yüzeyli dönüştürülebilir bilgisayarı olan Spectre Folio, benzersiz bir ürün yaratmak için ustalık ve son teknolojiyi buluşturuyor.

HP, geleneksel dizüstü bilgisayarlar, üretkenlik gerektiren görevler ve kullanım senaryoları için tasarlanan ikisi bir arada cihazlar ve dönüştürülebilir cihazlarda ortaya koyduğu başarılarını Spectre Folio’da birleştirdi. Böylece, kullanıcılar, üç farklı pozisyon arasında sorunsuzca dönüştürülebilen ve farklı ihtiyaçlara yönelik çok yönlü kullanım sunan bir PC ile buluşuyor.

Yeni HP Spectre Folio’yu değerlendiren HP EMEA Kişisel Sistemler Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Sophie Hadberg şunları söyledi: “HP Spectre Folio, lüks tasarım ve son teknoloji mühendisliği arasındaki mükemmel dengeyi kurarak PC’yi yeniden icat ediyor. Spectre Folio, Müşterilerimizin istediği ‘her zaman bağlı PC’ deneyimini onlara sunmak için üst düzey çok yönlü kullanımı sofistike tasarımla buluşturuyor. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinleyerek, tasarım ve mühendislik becerilerimizden yararlanarak, sektörde çıtayı yükseltmeye ve dünyanın en heyecan verici cihazlarını üretmeye devam ediyoruz.”