Aydınlatma sektörünün en tanınanlarından biri olan Borsan Grup, yerli sermayeli bir kuruluş. Türkmenistan’da düzenlenen 2018 Türk İhraç Ürünleri Fuarı’na katılan Borsan, hem standındaki ziyaretçilerin gem de Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın ilgi odağı oldu. Borsan’ın standına ayrıca Türkmenistan Ticaret ve Dış Ekonomik İlişkiler Bakanı Amandurdu İşanov ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da ziyaret etti.

BÜYÜMEYE DEVAM

Türkmenistan’da düzenlenen Türk İhraç Ürünleri Fuarı’na İhracat Müdürü Esra Gün ve Pazarlama Müdürü Can Okan Yılmaz önderliğinde katılan Borsan ekibi, Türkiye’de olduğu kadar yurtdışı pazarında da büyüme ivmesini aynı hızda sürdürüyor.
Özellikle Türk ihracatçıları için her geçen gün daha da önem kazanan Türkmenistan Aşkabat pazarında Türkiye de başta Borsan markasıyla olmak üzere birçok farklı temsilcisiyle ilgi gösteriyor.

B2B GÖRÜŞMELER

Gün ve Yılmaz öncülüğünde kablo ve LED aydınlatma ürünleriyle stantlarında yer alan Borsan ekibi, birçok potansiyel iş ortağı ile görüşmeler yaptı. Kendi alanlarında yüksek teknolojili ürünlerin sergilendiği Borsan standı, üniversiteliler tarafından da büyük ilgi odağı oldu.