Türkiye’nin en büyük ve en hızlı büyüyen mobil e-ticaret platformu olarak, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan Ar-Ge Merkezimiz ile katma değerli projeler üretip ekonomiye sunduğumuz teknoloji desteğini artırmayı hedefliyoruz.

Trendyol TECH Ar-Ge Merkezimiz ile teknoloji alanında ülkemize katma değer yaratmaya, yılda 45 milyon TL’yi bulan Ar-Ge yatırımıyla müşterilerimize en iyi alışveriş deneyimini yaşatmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu kapsamda, Trendyol TECH Ar-Ge Merkezimiz bünyesinde doğal dil işleme, gerçek zamanlı veri analizi, makina ve derin öğrenme, görüntü işleme, veri görselleştirme, metin benzerliği ve büyük veri alanlarında çalışmalara odaklanacağız. İnovatif projeler ile pazarda liderliğimizi daha da güçlendirirken, nitelikli teknoloji geliştirmeyi amaçlıyoruz.

AR-GE YIL SONU HEDEFİ: 200 ÇALIŞAN

150’den fazla çalışanımızın görev aldığı Ar-Ge Merkezimizde, yıl sonuna kadar toplam 200 kişilik ekibe ulaşmayı hedefliyoruz. Mühendislerden oluşan dinamik, meraklı, başarılı ve sonuç odaklı ekibimize yeni mezun ve tecrübeli arkadaşları da dahil ederek Trendyol TECH’i daha da büyütmek istiyoruz.

Ar-Ge Merkezimizde web ve mobil uygulamalar, lojistik, öneri & ödeme sistemleri, database ve network altyapısı, çağrı merkezi, ürün & katalog yönetimi, veri-analiz sistemleri, kişiselleştirme motorları, görselleştirme ve depo platformları alanlarında çalışmalar yapıyoruz.