Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD), üye iş insanlarının marka değeri olan nitelikli işlere imza atmasını sağlamak, ekonomik olarak yeni fırsatlar yaratarak iş birlikleri oluşturmak amacıyla yaptığı ticaret toplantılarının 146'ncısını gerçekleştirdi.

Dernek tarafından yapılan açıklamaya göre, Florya'da Genel Başkan Adnan Danışman'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, çok sayıda ASRİAD üyesi ve misafir iş insanı yer aldı.

Açıklamada toplantı sırsındaki konuşmasına yer verilen ASRİAD Genel Başkanı olan Adnan Danışman, üretimin oldukça kıymetli ve getirisi olacak bir zaman dilimi içerisinde bulunulduğunu, bu nedenle önceliğin üretim olması gerektiğini söyledi.

ASRİAD üyesi firmalardan aldıkları sinerji ile 202 yılı2 sonu itibarıyla üyeler arası ticaret hacmini 1,2 milyar TL'ye yükseltmeyi amaçladıklarını söyleyen Danışman, şöyle devam etti:

"ASRİAD çatısı altında bir araya gelen ve gelişen işletmeler, temel sloganımız olan 'önce nitelik' ilkesi dahilinde ticaret yapıyorlar. Ekonominin pratiği içinde olan insanlar olarak, yarının iş dünyasını kurgulamak üzere dijital alana iyi hakim olmalıyız, yatırım yönelimimiz ileri teknolojiye dönük olmalı, artık işletme sorunlarını geride bırakmalı, atadan kalma ve geçerliliği kalmamış metotları bir kenara atmalıyız. Bilim ve teknolojiyi iyi takip eden değil, bunları iyi üreten bir anlayışa geçiş yapmalıyız. Zira en iyi takipçi en iyi olduğu zaman bile ikincidir. Biz artık birinciliklerin insanı olmayı hedeflemeliyiz. Ama tüm bunları da kendi değerlerimizi ıskalamadan ve büyük bir özgüvenle kuşandığımız ahlak değerleriyle gerçekleştirmeliyiz." (AA)
 

Kazan ve Basınçlı Kaplar Zirvesi ve Sergisi Kazan ve Basınçlı Kaplar Zirvesi ve Sergisi