Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi’nde tanıtacağı ürünler ve hizmetler hakkında bilgi veren Yiğittaşlar Genel Müdürü Hakan Yiğittaş, “Organizasyona 4 farklı markaya ait ürünlerle katılacağız. Fabrikalara sunduğumuz ölçüm hizmetlerimizin yanı sıra izleme sistemimizin sağladığı avantajları da ziyaretçilerle paylaşacağız” dedi. 

2021 yılı ilk yarısını değerlendirerek 2. yarısı için gündeminizde neler var, anlatır mısınız? Yakın dönemde hayata geçirdiğiniz ve üzerinde çalıştığınız (varsa) proje/yatırımınızı ve çıktılarını paylaşır mısınız?

Sanayi kuruluşlarımızın uluslararası pazarda rekabetçi olabilmek adına enerji maliyetleri düşürmeleri gerekmektedir. Artık bu konu işletmelerin önceliklerinden biri haline gelmiştir. Dünyada her geçen gün artan enerji maliyetleri işletmelerin bu konuda doğru karar aldığını göstermektedir. 2021 yılı ilk yarısında özellikle basınçlı havada enerji tasarrufu konusunda işletmelerden yoğun talepler aldık.  Uzmanlık konumuz olan enerji tasarrufu ile ilgili işletmelerde ölçümler yaptık. Tasarrufları raporladık ve işletmeleri bu konuda yatırım yapmaya ikna ettik. Bunun dışında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek basınçlı hava kalitesi ölçümüne de başladık. Üretimde verimli olmak için basınçlı hava kalitesini artırmak her geçen gün daha önem arz etmeye başlamıştır. 2021 yılının ikinci yarısında bu çalışmalarımıza devam ederek ve işletmelerde enerji izleme sistemi kurarak daha kalıcı projeler yapmayı hedefliyoruz. 

5-7 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi’nde hangi ürün-hizmet ve uygulamalarınızı gündeme taşıyacaksınız? Zirve’ye özel ziyaretçilerinizi ne gibi yenilikler bekliyor? 

Firmamız aşağıdaki marka ve ürünler ile fuara katılacaktır. Ayrıca fuarda basınçlı hava konusunda fabrikalarda verdiğimiz ölçüm hizmetleri ve izleme sisteminden bahsedeceğiz.

Beko Technologies: Basınçlı Hava Kalitesi Ölçüm Cihazı ve Otomatik Su Tahliye Cihazı
Leakshooter: Basınçlı Hava Kaçak Tespit Cihazı
Donaldson: Basınçlı Hava Filtreleri
Transair: Basınçlı Hava Tesisatı

Zirve’den beklentilerinizi ve genel değerlendirmelerinizi alabilir miyiz?

Pandemi sürecinde müşterilerimiz ile zoom üzerinden görüşebildik. Kısıtlı bilgi alışverişi yapabildik. Yeni Ürünlerimizin tanıtımını yeterli yapamadık. Zirve’de eskisi gibi fikir alışverişi yapıp yeni  ürünlerimiz hakkında detaylı bilgiler verebileceğiz. Enerji verimliliği konusunda yeni trendlerden konuşabileceğiz.


 

VAT ENERJİ’DEN YENİ PROJE VAT ENERJİ’DEN YENİ PROJE