Ulusal ve uluslararası yetkilerini kullanarak, 2009 yılından itibaren Türkiye’de gözetim, denetim, eğitim ve sertifikalandırma alanında faaliyet gösteren TÜV Austria Turk, hedeflerini ve iş gündemini paylaştı. TÜV Austria Turk 2021 yılında yüzde 70 oranında büyümeyi ve insan kaynakları alanında yüzde 25 artış yakalamayı hedefliyor. 

“SİSTEMLERİMİZLE GRUBUN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren TÜV Austria Turk Ülke Müdürü Yankı Ünal, “TÜV Austria Turk olarak İstanbul merkez ofisimizde, Ankara – İzmir ve Bursa şubelerimizde 650 çalışanımızla birlikte faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Endüstri ve Enerji, Altyapı ve Otomotiv, İş Sürekliliği olmak üzere üç ana kategoride; denetim, gözetim, belgelendirme, kalibrasyon, eğitim ve proje yönetimi kapsamlarında hizmetler veriyoruz. TÜRKAK’ın yanı sıra uluslararası firmalardan aldığımız; 17020, 17065, 17024, 17021 gibi yetkinlik sertifikalarımız bulunuyor. TÜV Austria Turk olarak, farklı alanlara doğru yatırım yapıyor, ülkemizde ve dünyada ilklere imza atıyoruz. Aynı zamanda sistem ve uygulamalarımızla grubun da gelişimine katkı sağlıyoruz” diye konuştu. 

“10 MİLYON TL’LİK YATIRIM YAPIYORUZ”

Ünal, görüşlerini şu sözlerle anlatmaya devam etti. “Koronavirüs salgının yarattığı zorlu şartlara rağmen 2020 yılında yüzde 65 büyüme rakamına ulaştık. Son dört yıl içerisinde yüzde 80’lere varan başarılı bir ivme sağladık. Yakaladığımız ivme ve geçmiş tecrübelerimizle de bu yıl kendimize yüzde 70 oranında büyüme hedefi belirledik. Bu hedefi tutturacağımızı hatta hedefin de üstüne çıkacağımıza inanıyoruz. Çünkü alt yapımıza, çalışanlarımıza ve sistemlerimizin doğruluğuna son derece güveniyoruz. Nisan ayında Yunanistan’da büyümeyle ilgili yeni bir ödül daha alacağımıza eminiz. Yatırım ve teknolojimizin yanı sıra büyümemizdeki en büyük artımızı, sunduğumuz hizmetlerin son derece geniş bir yelpazede olmasına bağlıyoruz. Her geçen gün daha fazla sektöre, kaliteli ve güvenli bir hizmet vermek için yıllık 10 milyon TL’lik yatırım yapıyoruz” dedi.