DERYA KUMTEPE - Raycap yeni seri ürünü PROTEC T1 S 100ka Iimp yıldırım korumasını sağlayan en ufak boyuttaki ürün olması ile tüm dikkatleri üzerine çekti.10/350ms eğrisinde faz başına 25ka Iimp koruması yapan ürünler genellikle devasa boyuttalar; ancak yeni seri PROTEC T1S yarı yarıya daha ufak boyutta ve en güçlü korumayı sağlayabiliyor. Özellikle küçük panoların içerisinde güçlü koruma yapılması istendiğinde bu çok imkan dahilinde olmuyordu. Ancak yeni seri PROTEC T1 S bu boyutta koruma yapabilen en güçlü ürün olarak fark yaratmaktadır.

KURULUM ALANINI YARI YARIYA AZALTIYOR 

AG parafudr ürün grubunda Global partnerimiz Raycap portföyünü genişletiyor. ProTec T1S şu anda piyasadaki en kompakt tasarıma sahip aşırı gerilim koruma cihazıdır ve IEC 61643-11’e göre test sınıfı I’in gereksinimlerini karşılamaktadır. Raycap, yeni patentli, çok hücreli GDT teknolojisine sahip bu ürün ile uzun süreli ve sorunsuz korumayı garanti ediyor.

Küçük, daha küçük, en küçük – Aşırı gerilim koruma cihazlarının üreticileri, 2HP’den daha küçük bir DIN Rail koruma ürünü 25 kA 10/350 μs test sınıfı I olan bir Aşırı Gerilim Koruma Cihazı (SPD) geliştirmek için yıllardır çalışıyorlar. Bu ürün artık global partnerimiz Raycap tarafından gerçekleştirildi. , ProTec T1s ile , piyasadaki Dın rail kartuşlu ürünlerde en ufak boyutlu ilk üründür. Ayrıca ürün Up değeri ve devreye girişi süreleri mükemmel durumdadır.

ProTec T1S, 100 kA 10/350 µs’lik en yüksek deşarj kapasitesine sahip yalnızca 4HP’lik kompakt tasarımı sayesinde gerekli kurulum alanını yarı yarıya azaltır. Aynı zamanda parafudr, tip 1 koruyucular için en hızlı açma özelliklerinden biriyle aşağı yöndeki cihazları korur. Bu nedenle, en yüksek düzeyde güvenliğin gerekli olduğu, ancak çok az yer bulunan her yerde kullanıma uygundur.

KONUT İÇERLERİ İÇİN EN İDEAL PARAFUDR 

Yukarıda belirtilen özelliklere sahip kompakt, kartuşlu AG Parafudrların geliştirilmesindeki zorluklar, klasik aşırı gerilim koruma cihazlarının belirli sınırlamaları nedeniyle şimdiye kadar üreticiler için sorun olmuştur ve bu tarz bir ürün üretilmemiştir. ProTec T1S Faz Gaz Deşarj Tüpü (PGDT) adı verilen yeni patentli bir teknoloji ile üretilmiştir. Çok hücreli, kapsüllenmiş GDT teknolojisi, voltaj sınırlayıcı ve voltaj anahtarlamalı AG parafudrların özellikleri bu üründe birleşmektedir Gerilim anahtarlama teknolojisi, yüksek bir artık gerilim veya zayıf bir nominal takip akım değerinin dezavantajları olmaksızın küçük bir kurulum alanı sağlar. Yeni çok hücreli tasarım, takip akımını, ProTec T1S’nin MOV tabanlı teknolojilere benzer şekilde davranacağı ve bu nedenle yüksek olası kısa devre artık akımlarına (SCCR) sahip ağlara da kurulabileceği ölçüde azaltır. Ve bu, diğer sağlayıcıların ürünlerinin yarı kapladığı alanla, kontrol kabinindeki alan kullanımını optimize eder. Partnerimiz Raycap, güvenilir ve uzun ömürlü ürünlerin geliştirilmesi ve üretilmesi konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir. Bu teknik bilginin yeni patentli PGDT teknolojisi ile birleşimi, kullanıcılara tekrarlayan aşırı gerilim olaylarının meydana geldiği zorlu ortamlar için bir çözüm sunar. Ürün kapasitesinde sınırsız koruma sağlıyor. Aynı zamanda ProTec T1S, sistemleri, ağı etkilemeden ağ hataları veya çok yüksek olası akımlar gibi zorlu ağ koşulları altında yıldırım olaylarına karşı koruyor.