Arena Bilgisayar, APC’nin ileri teknoloji ürünleri ile kullanıcılara uçtan uca çözüm sağlamaya hazırlanıyor.
Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümü konusunda çalışmalar gerçekleştiren Schneider Electric’in 2007’de bünyesine kattığı APC markası için Arena Bilgisayar ile distribütörlük anlaşması imzaladı. 

APC by Schneider Electric, dünya çapında ilklere imza atan yenilikçi çözümleri ile kesintisiz güç kaynaklarından, hassas soğutma cihazlarına, kabinlerden veri merkezi yönetim yazılımına kadar çok geniş bir ürün gamına sahip. Anlaşma kapsamında Arena Bilgisayar, Türkiye’de güç ve IT altyapılarında dönüşüm yaratan bu ürünleri 10.000'in üzerinde aktif satış noktasıyla son kullanıcılarla buluşturacak. Veri merkezi aktif elemanları olan server, storage ve network ekipmanlarının yanı sıra tüm APC Data Center alt yapı ürünlerini de portföyüne ekleyerek, veri merkezleri için uçtan uca çözüm sunacak. 

1991'de İstanbul'da kurulan ve 400’ü aşkın dünya markasının temsilciğini üstlenen Arena Bilgisayar, Türkiye'nin önde gelen teknoloji ürünleri tedarikçi ve tedarik zinciri yönetimi sağlayıcılarından biridir. 

Yeni anlaşma kapsamında APC by Schneider Electric ürünlerini 7x24 erişim imkanları, fiyat ve ödeme esneklikleri, lojistik, teknik danışmanlık ve destek hizmetleri ile güçlü bir değere dönüştürecek. Bu stratejik iş birliği ile iki şirket, müşterilerinin IT gereksinimlerine özel ve farklı yaklaşımlar oluştururken, geniş partner ağı ile hızlı bir operasyonel süreç sağlayacak. Tüm dağıtım kanallarındaki tedarikçi ve iş ortaklarının işlerini geliştirmelerine ve müşterilerinin ihtiyaç duydukları en yeni teknoloji ürünlerine kolaylıkla ulaşabilmelerine olanak sunacak.