BM Makina Grup’un temsilciliğini yaptığı, tüm dünyada tanınan markası VAHLE enerji ve data iletim sistemleri konusunda özel hizmetler vererek, her sektöre farklı avantajlar sunuyor. 
VAHLE; vinç, intralojistik, otomotiv, liman başta olmak üzere farklı sektörlere enerji, veri iletimi ve konumlandırma için özel çözümler sunuyor. VAHLE ile hem standart hem de otomatik proses vinç uygulamaları için güvenilir ve ihtiyaca uygun uygulamalar sağlanıyor.

YÜZDE 95 TASARRUF

ERT-G çözümleri ile büyük limanların tercihi VAHLE, sadece iki yıl kullanımla kendini amorti edecek avantajlar sunuyor. 
Dizel yakıt tüketiminde yüzde 95’e kadar tasarruf edilmesini sağlıyor. Aynı zamanda bakım masraflarını da yüzde 70’e kadar azaltıyor. Kullanıcılar ayrıca dizel jeneratörün tamir masrafından kurtuluyor. Otomatik akım alıcı kolu sayesinde ,farklı lokasyonlar için fiş takıp çıkartmaya da gerek kalmıyor.
Dünya’nın tanınan markası VAHLE ürünleri, Türkiye’de BM Makina Grup güvencesi ve tecrübesiyle birçok sektörde önemli referanslarla uygulanıyor.

ÜRÜN GRUBU ÇOK ÇEŞİTLİ

Temsilciliğini yaptıkları dünya lideri markaların yanında kendi üretimini de gerçekleştiren BM Makina Grup, demir çelikten vinç sektörüne, beyaz eşyadan otomotive ve demiryoluna kadar çok çeşitli sektörlere hizmet sunuyor.
BM Makina Grup, bünyesinde bulunan VAHLE, LIFTKET, BKB, KATO DEMYKS markaları ile; enerji ve data iletim sistemleri, araç kaldırma ve döndürme ekipmanları, motorlu kablo toplama tamburları, hafif kreyn sistemler, elektrikli zincirli vinçler ve aksesuarları ürün gruplarında hizmet veriyor.