Güneş enerjisi ürünlerinin daha hızlı ve pratik bir şekilde tedarik edilmesi sağlayan PV Partner; fotovoltaik sistem teknolojilerinin ve enerji çözümlerinin önde gelen firmaları ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

ÜRÜN İHTİYAÇLARINA HIZLI ŞEKİLDE CEVAP VERECEK

PV Partner, güneş paneli üretiminde Tier1 listesinde yer alan modül üreticisi Phono Solar ile anlaşma gerçekleştirdi. PV partner ayrıca inverter alanında üretim yapan SMA ve GoodWe markalarıyla anlaşma sağladı. Üç markaya ait ürünler PV Partner tarafından tüm Türkiye’de satışa sunulacak. PV Partner, yapılan anlaşma kapsamında en uygun fiyat, uygun ödeme koşulları, lojistik ve teknik servis hizmetiyle ürün ihtiyaçlarını uygun koşullarda sağlamayı hedefliyor.  

14 AYRI İLDE HİZMET VERİYOR 

PV Partner inverter ve panel dışında solar kablo, konnektör, akü gibi fotovoltaik sistem ekipmanlarının satışını gerçekleştirmeye başladı. PV Partner 14 ayrı ilde bulunan 30’un üzerindeki teknik ekibi ile birlikte çalıştığı EPC firmalarına ürün seçiminden devreye almaya kadar birçok alanda ücretsiz destek veriyor. Bu sayede GES projelerinin hem güvenli hem de verimli bir şekilde çalışmalarına katkı sağlamayı hedefliyor.