Maxima Enerji, enerji sektöründeki büyümeyi desteklemek, güneş enerjisinin büyük ölçekte olduğu kadar orta ve küçük ölçekteki kullanımını da yaygınlaştırmak ve bu teknolojiyi tabana yaymak amacıyla, güneş enerjisi teknolojisine ait ürünlerin tedarikinde uzmanlaşacak yeni bir yapılanmaya gitme kararı aldı ve Pv Partner firmasını kurdu. PV Partner, tüm GES ürünlerini bir araya getirerek tedarikçilerin hızlı ve güvenli bir şekilde santrallerini tamamlamalarını sağlayacak.

REKABETÇİ FİYATLAR VE HIZLI TESLİMAT SUNUYOR 

Kuruluştan yapılan açıklamaya göre PV Partner küçük büyük tüm ölçeklerde ve Türkiye’nin dört bir yanındaki projeler için güneş paneli, inverter, solar kablo, konnektör, alüminyum konstrüksiyon gibi bir güneş enerjisi sisteminde ihtiyaç duyulabilecek tüm ürünleri tedarik etmeyi hedefliyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan stokları ve Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen üreticileri ile yapmış olduğu büyük hacimli ve uzun dönemli anlaşmaları sayesinde, PV Partner rekabetçi fiyatlar ve hızlı teslimatları garanti ediyor. 

ÜRÜN GAMINI SÜREKLİ GELİŞTİRECEK 

PV Partner, birlikte çalıştığı EPC/kurulumcu partnerlerine, 14 ayrı ilde bulunan 30’un üzerindeki teknik ekibi ile projelendirme, devreye alma ve arıza giderme alanlarında ücretsiz teknik destek vererek; kurulan güneş enerjisi sistemlerinin güvenli, verimli ve uzun vadeli olarak çalışmalarına katkı sağlamayı amaçlıyor.  Bunun yanında PV Partner; sahip olduğu ağ sayesinde birlikte çalıştığı iş ortaklarına, bulundukları bölgelerdeki GES kurulum taleplerini yönlendirerek partnerlik bilincini ön plana çıkarmayı hedefliyor. PV Partner, ürün ağını devamlı olarak geliştirmeyi, ürün ve hizmetlerini her geçen gün daha fazla bölgeye ulaştırmayı, güneş enerjisinin tüm alanlarda kullanımını yaygınlaştırmayı ve iş ortaklarına katma değer sağlamayı hedefliyor.