PNR Enerji, 1999 yılından itibaren grup bazında Türkiye genelinde ayrıca global oyuncu olarakta son 2 yıldır Chicago’da hizmet veriyor. Kurumsal endüstriyel sistemlerden, şebeke ölçekli enerji santralleri ve PV destekli tarımsal sulama alanlarına kadar birçok kapsamda projeler geliştiriyor. Sunduğu hizmetler arasında ise mühendislik, tedarik, inşaat, anahtar teslim kurulum, işletme bakım, proje geliştirme, enerji finansı, enerji verimliliği ve enerji danışmanlığı konularında çalışmalarını sürdürüyor. 

MERSİN CEYNAK GES 

Yapımına 2019 yılında başlanan ve faaliyete gecen Mersin Ceynak GES projesinin yılda 1.400.000 kWh elektrik üretmesi hedefleniyor. Geri dönüş süresi yaklaşık 4 yıl olan santral, beklenen üretim ile yılda yaklaşık 637 ton CO2 doğaya salınımı engelleyecek. Fotovoltaik panellerle güneş elektrik üretimi yapan bu tesis ile yaklaşık 1942 adet ağaç kurtulmuş olacak. 

HATAY CEYNAK GES 

Geri dönüş süresi yaklaşık 4 yıl olan ve faaliyete 2019 yılında gecen santralin , yıllık olarak toplam 1.265.223 kWh elektrik üretmesi hedefleniyor. Beklenen üretim ile yılda yaklaşık 585 ton CO2 doğaya salınımı engelleyerek, fotovoltaik panellerle güneşten elektrik üretimi yapan bu tesis ile yaklaşık 1.755 adet ağaç kurtarılmış olacak.