Panasonic Life Solutions Türkiye, yeni ürünleri VİKO Karre Clean serisini ve VİKO Touchless elektrik anahtarlarını kullanıcılarıyla buluşturdu. Touchless temassız teknolojisiyle öne çıkarken Karre Clean ise yüzeyi bakterilere karşı koruyor. 

“ÜRÜNLERİMİZİ İHTİYAÇLARA GÖRE HAZIRLIYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Panasonic Life Solutions Global Pazarlama Genel Müdürü Erhan Güngör, “Tüketicilerin ihtiyaçlarını her zaman göz önünde bulunduruyoruz ve yeni ürünlerimizi bu ihtiyaçlara yönelik hazırlıyoruz. Yaşadığımız koronavirüs salgını ile birlikte yaşadığımız alanları daha hijyenik hale getirmek önem kazandı. Bu gerçekten yola çıkarak iki yeni çözümümüz kullanıcılarımızın karşısına çıktık.  Faaliyet gösterdiğimiz sektörde önemli bir yeniliğe imza attık. Yüzeyi bakteri, mantar gibi mikroorganizmalardan karşı koruyan VİKO marka Karre Clean serisi, sahip olduğu gümüş iyonlarıyla bakteri karşıtı olma özelliği taşıyor. VİKO Touchless ürünümüzle de temassız teknoloji sunarak yaşam alanlarında alışkanlıkları değiştirmeyi hedefledik.” dedi. 

KARRE CLEAN: VİKO marka antimikrobiyal Karre Clean, gümüş (Ag+) iyonları ile bakterilere karşı koruma sağlıyor. Karre Clean modellerinde kullanılan çerçeve, düğme ve kapak kaplaması gümüş iyonları içeriyor. Bu sayede yüzeylerde oluşabilecek mikroorganizmaların çoğalması engelleniyor. 

TOUCHLESS: VİKO Touchless, yüksek hijyen için elleri hiç temas ettirmeden ışıkların açılıp kapatılmasını sağlıyor. Karre, Meridian, Novella ve Trenda serileri özelinde üretilen elektrik anahtarları yeterli algılama mesafesinden elle komut verildiğinde temassız anahtar teknolojisi ile harekete geçiyor ve ışıklar kapalıysa açılıyor, açıksa kapanıyor.