Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi’nde anlatacakları yeni ürün ve teknolojilerle ilgili bilgi veren Miura Genel Müdürü Hiroyuki Kikkawa, “Endüstriyel bazda firma görünürlüğüne önem veren profesyonelleri bir araya getirmesi itibariyle yeni iş birlikleri ve projeler için son derece verimli bir zirve olacağı beklentisindeyiz. Sürekli gelişim felsefesi olan Kaizen öğretisine gönülden inanan bir firma olarak sektörel yenilikleri yakından takip etmenin yanı sıra kardeş ülke Japonya'daki son teknolojileri de Türkiye'de tanıtmayı heyecanla bekliyoruz” dedi. 

2021 yılı ilk yarısını değerlendirerek 2. yarısı için gündeminizde neler var, anlatır mısınız? Yakın dönemde hayata geçirdiğiniz ve üzerinde çalıştığınız (varsa) proje/yatırımınızı ve çıktılarını paylaşır mısınız?

Özellikle ihracat ağırlıklı çalışan tedarikçilerin sermaye yatırımları artmakta. Bu yatırım trendinin bu yılın ikinci yarısında ve gelecek yıl da devam edeceğini ön görüyoruz.
 

5-7 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi’nde hangi ürün-hizmet ve uygulamalarınızı gündeme taşıyacaksınız? Zirve’ye özel ziyaretçilerinizi ne gibi yenilikler bekliyor?

・ Ekonomizerin ısıl verimi artırılarak kazan tasarım verimi %99'a yükseltilmiştir.
 
・ Miura Kazanları, bir scotch kazan veya jeneratör olmamakla birlikte güvenlikten ödün vermeden yüksek verimleri koruyabilen kazanlardır. 
 
・ Online bakım ve Miura ZMP bakım sistemi ile kazanın güvenli çalışmasını vaat ediyoruz.
 
Zirve’den beklentilerinizi ve genel değerlendirmelerinizi alabilir miyiz?

Endüstriyel bazda firma görünürlüğüne önem veren profesyonelleri bir araya getirmesi itibariyle yeni iş birlikleri ve projeler için son derece verimli bir zirve olacağı beklentisindeyiz. Sürekli gelişim felsefesi olan Kaizen öğretisine gönülden inanan bir firma olarak sektörel yenilikleri yakından takip etmenin yanı sıra kardeş ülke Japonya'daki son teknolojileri de Türkiye'de tanıtmayı heyecanla bekliyoruz.