Türkiye’de üretilen Legrand P17 Tempra Pro endüstriyel fiş ve priz serisi, su geçirmezlik, darbe direnci ve sıcaklık şartlarıyla ilgili spesifik sınırlandırmalar içeren, ticari binalar, AVM’ler, hastaneler, endüstriyel tesisler, marinalar, lojistik ve depo merkezleri gibi alanlarda rahatça kullanabilmek üzere tasarlandı. Endüstriyel prizler iç ve dış ortam kullanımları, tüm su damlalarına karşı koruma sağlıyor. Ayrıca tüm ağır şartlara karşı dayanıklı IP66/67 prizler, geçici bir süre suya gömülmeye engel oluyor. 
Legrand P17 Tempra Pro serisi, şantiyelerde montaj kolaylığı ile zaman kazandırıyor. İş gücünden de tasarruf sağlıyor. P17 Tempra Pro ürünleri, hızlı bağlantı, kolay montaj, hatayı en aza indirgeyen kablo bağlantısı gibi bir dizi kolaylıkla tüm çalışma ortamların bir numaralı tercihi oluyor.

JEOTERMAL ENERJİDE H2S VE SERA GAZLARININ SÜREKLİ İZLENMESİ JEOTERMAL ENERJİDE H2S VE SERA GAZLARININ SÜREKLİ İZLENMESİ

ÇEVRE DOSTU VE GÜVENLİ 

Yeni P17 Tempra Pro serisi dizaynı hem güvenliği hem de çevre dostu yapısıyla yaşamı daha kolay hale getiriyor. P17 Tempra Pro, dar alanlarda kullanım boyutları, korozyon önleyici materyaller ve bileşimleriyle standartlara uygun bir çözüm sunuyor. Seri, Legrand’ın endüstriyel ürün çözümleriyle uyum gösteriyor. Bu da tüm iş alanlarının ihtiyacına cevap vereceği anlamına geliyor.