MAXXEN VE HİTHİUM’DAN BÜYÜK ADIM MAXXEN VE HİTHİUM’DAN BÜYÜK ADIM

Legrand, yapılardaki elektrik altyapı uzmanlığıyla, binalara yeni nesil çözümler sunuyor ve KNX aydınlatma yönetim sistemleri ile takipçilerini kontrol, güvenlik ve tasarrufla buluşturuyor. 

OPTİMUM ENERJİ TASARRUFU

Legrand, enerji tüketiminde tasarruf ve optimizasyonu bir araya getiriyor. Legrand’ın sunduğu KNX ürünleri ise enerji tasarrufu ve düşük güç tüketimi için geliştirilmiş yapılarda aydınlatma yönetimi, perde kontrolü, priz kontrolü ve iklimlendirme alanlarında çözümler sunuyor. Legrand KNX çözümlerinin sunduğu yüksek performans ile ticari yapılarda bina yönetim sistemlerine entegrasyon gibi özel isteklere kolaylıkla yanıt verebiliyor. KNX ile müşterilerine esnek ve birbiriyle konuşabilen bir sistem sunan Legrand, termostat ve termal aktüatörler ile binalardaki ısıtma, soğutma sistemlerinin kontrolünü en iyi şekilde sağlayabiliyor.

KOLAYLIK VE KONFOR

Legrand KNX çözümleri aydınlatma ürünleri tüm yük tiplerini yönetebilirken ayrıca aydınlatma yöntemiyle gün ışığı algılama sensörleri, dimleme ve senaryolarla günlük hayatı kolaylaştırıyor. Özel çözümler de sunuyor. Bticino, estetik tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Geliştirdiği teknoloji ise kullanıcısına konfor sunuyor.