Ekolojik konularda kolektif bakış açısını ürünlerine yansıtan Legrand Grup, sürdürülebilir, akıllı, son kullanıcıların konforunu arttıran hemde enerji tasarrufu sağlayarak karbon ayak izini azaltmaya yönelik ürün ve çözümlerini "Green Wellbeing" konsepti ile sunuyor. Aşırı enerji tüketimi yalnızca bütçenizi değil hem de karbon ayak izinizi de etkiler. Green Wellbeing çözümlerimiz bu etkileri etkin enerji yönetimi ile minimuma indirmenize yardım ediyor.

RES ARAZİYİ VERİMLİ KULLANIYOR RES ARAZİYİ VERİMLİ KULLANIYOR

ÖLÇÜM VE ENERJİ YÖNETİMİ

Bağlı enerji ölçer ile tesisatınızın ya da belirli ekipmanlarınızın (ısıtma cihazları, sıcak su ısıtıcıları, prizler...) tüketimini ölçebilir, herhangi bir anormal durumda akıllı telefonunuza bildirim alabilirsiniz. Tüm bağlı priz ürünlerimiz ile anlık güç ölçümü yapabilirsiniz hem de günlük, haftalık, aylık ve senelik tüketimlerinizi izleyebilir ve uygulama üzerinden bildirimler (arıza, tüketim vb. gibi) alabilirsiniz.

PERDE VE AYDINLATMA YÖNETİMİ

Hareket sensörleri ile evinizin içerisindeki ve etrafındaki aydınlatmaların kontrolünü sağlayarak enerji tüketiminizi azaltabilirsiniz. Perde/panjurlarınızı gün ışığından maksimum düzeyde yararlanmak için arzu ettiğiniz saatlerde çalışacak şekilde programlayabilir ve senaryolar oluşturabilirsiniz.

SICAKLIK VE HAVA KALİTESİ YÖNETİMİ

Akıllı termostatlar ile konforunuzdan taviz vermeden enerji maliyetlerini azaltabilirsiniz. Çalışma saatleri oluşturabilir, bunları yaşam tarzına göre uyarlayabilir ve termostatı uzaktan kontrol ederek evinizin sıcaklığını arzu ettiğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Sizin ve sevdiklerinizin konfor ve sağlığı bulunduğunuz iç ortamın hava kalitesine bağlıdır. Akıllı hava kalitesi ölçüm cihazları ile yaşam alanlarınızın hava niteliğini kontrol edebilirsiniz.