Kontek, Nisan ayında başladığı online seminer programına yeni konularla devam ediyor. Herkese ücretsiz bir şekilde açık olacak olan online seminer programı kapsamında; orta gerilim hız kontrol sistemleri, çözümleri ve uygulama alanları konuşulacak. İkinci gün “Güneş enerji santrallerinde işletme ve bakım konusu” ile ilgili bilgiler verilecek. “Ewon Çözümleri” başlığı altında ise üçüncü panel olarak meraklılarına ulaşacak. Seminerlere zoom uygulaması ile hızlı bir şekilde ulaşmak mümkün. Sadece seminer başlamadan 10 dakika önce linki tıklamanız yeterli olacak. 

8.    Nisan Çarşamba 

Kontek, online seminer dizisine bu hafta 8 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de başlayacak. “OG Hız Kontrol Sistemleri, Çözümleri ve Uygulama Alanları” paneli Kontek İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Şahin tarafından verilecek. 

https://us04web.zoom.us/j/986243506

9.    Nisan Çarşamba 

Kontek, seminer dizisinin ikinci bölümünde “GES’lerde İşletme ve Bakım” konusu Kontek İşletme ve Bakım Bölümü Yöneticisi Emrah Çoban tarafından düzenlenecek. 9 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de düzenlenecek olan panele katılmak için linki ziyaret edebilirsiniz. 

https://us04web.zoom.us/j/633023989

10.    Nisan Cuma 

Kontek, 10 Nisan Cuma günü saat 14:00’te ise “Ewon Çözümleri” konusuyla tüketicilerine online seminer gerçekleştirecek. Kontek Otomasyon Uygulamaları Mühendisi Bilal Kaya tarafından verilecek olan seminer kapsamında farklı ihtiyaçlara çözümler sunulacak.  

https://us04web.zoom.us/j/359868125