Kardeş Elektrik’in girişimleri ile 1995 yılında Türkiye pazarı ile tanışan Klauke ile birliktelik 2016 yılına kadar devam etmiştir. 2021 başı itibariyle müşterilerimizi bağlantı elemanları, hidrolik, mekanik ve elektro-hidrolik el aletleri konusunda tekrar Klauke kalitesiyle buluşturuyor. Elektrik ve elektromekanik sektöründe kalitesi ile adından söz ettiren Klauke, geniş ürün portföyü sayesinde müşterilerin tüm beklentilerini karşılamaktadır.

KLAUKE: BAĞLANTI TEKNOLOJİSİ VE EL ALETLERİNDE 140 YILLIK TECRÜBE

Kardeş Elektrik güvencesiyle Türkiye’de kullanıcılarıyla buluşan Klauke; yaratıcılığı, teknolojik uzmanlığı, kalitesi ve etkin servis hizmetleriyle değerli müşterilerine tüm çözümlerinde yenilikçi ürünler sunmaktadır. Sektörün öncüsü Klauke, 2-5 saniye arasında sıkma ve kesme yapan mini bataryalı cihazlarının yanı sıra, 5-8 saniye arasında sıkma kesme yapan 6-12 tonluk(basınç), çift tıklama (motor durdurma) cihazlarıyla da ön plana çıkmıştır. ACSR kesme cihazları, çene setine gerek duymadan üretmiş olduğu cihazlarla da sektörün lideridir. Son olarak çıkarmış olduğu Klauke Orange serisi ile 1000V canlı iletkenler kesme ve sıkma işlemlerini uygulayan cihazların Dünyada ilk ve tek olarak üreten bir marka olma özelliğini taşıyor.

Başlıca ürün grupları;

-    Bağlantı elemanları,
-    Yüksük ve pabuç sıkma penseleri,
-    Mekanik ve hidrolik kablo pabucu sıkma aletleri,
-    Elektrohidrolik sıkma aletleri,
-    Çok fonsiyonlu el aletleri
-    Sıkma çeneleri
-    Mekanik ve hidrolik kablo kesme makasları
-    Kablo sıyırma makasları
-    Bataryalar

BAŞARININ ANAHTARI: YENİLİK

Müşterilerilerle sürekli diyalog halinde kalarak, bireysel ihtiyaçlarının ve bunun öneminin farkında olan Klauke, gereksinimlere uygun çözümler geliştirmekten ve üretmekten mutluluk duymaktadır. Klauke, yeni ürün ve çözümler ile kullanım kolaylığı, güvenlik, kalite ve verimliliği önemli ölçüde artırmaya büyük önem vermektedir.  Bu sebeple alınan geribildirimlere göre tasarlanan ve piyasaya sunulan Klauke Micro, PowerSense işlevine sahip dünyanın ilk elektromekanik sıkma aletidir. Bu fonksiyon, motor aracılığıyla manuel ön kelepçelemeyi ve kıvırmayı kolayca başarır. Bu, el bileği ve ön koldaki gerginliği önemli ölçüde azaltır. Maksimum verimlilik ve rahatlık sağlar.

GÜVENLİK VE GÜVENİLİRLİK

Klauke ürünleri, zorlu güvenlik gereksinimlerinin karşılanması gereken her yerde kullanılır. Bu nedenle güvenilirlikleri ve kalitesi son derece önemlidir. Klauke için bir standardın gerekliliklerini basitçe karşılamak yeterli değildir. Tüm Klauke ürünleri, güvenlik, kullanım kolaylığı ve sağlamlık açısından en yüksek teknik gereksinimlere uygundur ve gerekli standartların çok üzerinde performans gösterir.