Gelişmiş metalize filmden yapılmış kendini iyileştiren tip düşük voltajlı şönt kapasitörünün Aha Enerji markası ile üretiliyor. Tanıtılan gelişmiş yabancı teknikler ve ekipmanlar tarafından Ulusal standart ve IEC standartlarına sahip olan ürünler; cihaz, güç faktörünü iyileştirmek, reaktif kaybı azaltmak ve voltaj kalitesini iyileştirmek için düşük voltajlı güç şebekesi için uygun.

ÜSTÜN ÖZELLİKLER SUNUYOR

Ürünler; küçük hacimli, hafif ve uygun kuruluma sahip. Aynı zamanda düşük kayıp, az radyasyon be düşük sıcaklık artışı sağlıyor. Mükemmel kendi kendini iyileştirme performansı sunan Aha Enerji kompanzasyon kondansatörleri, aşırı voltaj nedeniyle ortamın bir kısmı kıvılcımlandığında normal çalışmaya devam etmek için kendi kendini iyileştirme yeteneğine sahip.
İçerisinde kendiliğinden boşalmaya dayanıklı ve emniyet cihazları ile donatılmış, emniyetli ve güvenilirdir. Çalışma sırasında yağ sızıntısını önlemek için normal sıcaklıkta katı kalan ve damlama erime noktası 70’C’den yüksek olan mikrokristal mumu emprenye olarak kullanılıyor. 

ASSAN PANEL’İN YÜKSEK PERFORMANSLI ÇÖZÜMLERİ ASSAN PANEL’İN YÜKSEK PERFORMANSLI ÇÖZÜMLERİ

ahateknoloji.com